Rigtig meget data!

EU 7 GB

50 GB

Fri tale

129,-

Mindstepris: 138,75 kr.

50 GB data i Norden (Danmark, Norge, Sverige, Finland) og Baltikum. Heraf kan 6 GB bruges i øvrige EU-lande. 6 timers tale og fri sms/mms til mobil- og fastnetnumre i Norden og Baltikum samt til lokale numre, når du befinder dig i øvrige EU-lande.

Testet på

rigtige mennesker

Vores kunder er gladere end andres

Er du glad for dit mobilselskab, eller føler du dig behandlet som et (mobil)nummer? Test viser, at Call me er mobilselskabet med de mest tilfredse kunder – og at vi er dem, flest vil anbefale til andre. Måske fordi vi ser vores kunder som mennesker og har hjertet med i det, vi gør.

Hver måned skifter over 5.000 mennesker til Call me.*
Vi har ingen binding, for kunderne skal blive hos os af lyst – ikke af nød. Det skærper vores opmærksomhed og kommer kunderne til gode.

*Baseret på gennemsnit pr. md siden januar 2019

Databeregning kan give en indikation af, hvor meget data du har behov for. Dit reelle behov vil dog afhænge af din streamingopløsning (SD, HD eller 4K) og bitrate på både billede og lyd.

Brug mobilen i EU uden ekstra regninger


Brug mobilen på ferien i EU uden ekstraregninger.
Som en del af dit abonnement har du data (EU GB), som du kan bruge på din ferie i EU. Derudover kan du også bruge din taletid til danske og lokale numre, når du befinder dig i et andet EU land. Det betyder, at du i EU frit kan få fat i dem, du holder af, hjemme i DK eller ringe til den lokale restaurant og reservere et bord. Bon appetit!

Derfor er Call me det bedste valg!


Vinder af BrancheIndex’ Loyalty Award 2019*

Mobilselskabet med Danmarks mest loyale kunder kåres på baggrund af udtalelser fra mobilkunder landet over. Udover at vinde den samlede pris ligger Call me i år nummer ét på tre væsentlige områder.

Mobilselskabet med de mest tilfredse kunder

Mobilselskabet med bedst oplevede dækning

Mobilselskabet, som flest vil anbefale til andre

*Loyalty Groups BrancheIndex Mobil 2019

Det siger vores kunder