Samsung Galaxy S5 har et mobilkamera med hele 16 megapixels – men det er langt fra det eneste imponerende ved kameraet. Med verdens hurtigste autofokus, selektivt fokus, HDR-modus og mulighed for 4K Ultra HD-video er Galaxy S5 fyldt med kamerateknik i særklasse.

Der var engang, hvor alle mobilproducenter kappedes om at få flest Megapixels ind i mobilkameraerne, som var det det eneste kvalitetsstempel i sig selv. I dag er mobilkameraet rykket skridtet videre, hvorfor det i lige så høj grad handler om at tilbyde kamerateknik- og funktioner, som ikke kun giver store billeder, men også billeder af høj kvalitet. Samsung Galaxy S5 er et glimrende eksempel på dette.

Hurtig autofokus giver klarere billeder

I dag bruger vi vores mobilkamera til at fange spontane øjeblikke, da vi på et øjeblik kan finde det frem fra lommen eller tasken, når vi oplever et eller andet, vi bare må forevige. Det betyder også, at mobilkameraet skal være lynhurtigt, hvis det skal kunne nå at fange øjeblikket. Det er der taget højde i udviklingen af Galaxy S5’s mobilkamera, som har et imponerende hurtigt autofokus på 0,3 sekunder. Det betyder, at du undgår slørede billeder, når det skal gå hurtigt med at få taget et billede.

Tag gode billeder selv under vanskelige lysforhold

En anden hindring for, at dine billeder bliver af høj kvalitet, er vanskelige lysforhold. Galaxy S5 har HDR-kamerafunktionen, som ved hjælp af en avanceret billedsensor, der tager flere billeder i forskellige eksponeringsniveauer og derefter kombinerer dem for at skabe et perfekt billede, altid sikrer dig billeder med virkelighedstro farver, uanset lysforholdene.

Mere dybde og fokus

En tredje hindring for billeder af høj kvalitet er manglende dybde og fokus. Galaxy S5 har derfor selektivt fokus, der gør det muligt for dig at vælge, både før og efter du tager billedet, hvilket område i billedet der skal være i fokus. På den måde kan du let skabe dybde – og dermed mere kvalitet - i dine billeder.

Videooptagelser i fantastisk kvalitet

Alle de nævnte funktioner kommer dig også til gode, hvis du ønsker at lave videooptagelser. For at sikre videooptagelser af allerbedste kvalitet, er det med Galaxy S5 muligt at optage video i 4K Ultra HD-kvalitet. Det gør både det traditionelle videokamera overflødigt, og betyder, at dine hjemmevideoer nu er i så høj kvalitet, at du nærmest kan blæse dem op på en biografskærm.