Glas- og metaldesignet giver mobilen et lækkert premium udtryk, og den knivskarpe 4K HDR-skærm passer perfekt ind i designet. Motion Eye-kameraet kan optage i superslowmotion, hvilket er hele 960 billeder i sekundet. Sony har også udstyret Xperia XZ Premium med den kraftigste processor i en Sony til dato.

Uanset hvor du kigger hen, imponerer flagskibet fra Sony. Designet er eksklusivt og lækkert, samtidig med at den imponerende skærm leverer en uhørt høj detaljegrad og farverigdom. Du får også en ny og innovativ måde at se verden på med Motion Eye-kameraet. Det kan stort set få tiden til at stå stille, så du får alle detaljerne med. Qualcomm 835-processoren sørger for, at det hele kører perfekt, lige meget hvad du sætter den til. Det er bl.a. derfor, at Xperia XZ Premium blev kåret til den bedste nye smartphone ved MWC 2017.

Smukt Xperia XZ Premium-design med Dual SIM

Glas og metal er hovedkomponenterne i det nye Sony Xperia XZ Premium-design. Mobilen har et såkaldt ”glass loop”, glasset fortsætter hele vejen rundt, og der er kun metal i toppen og bunden. Det er det hårdføre Corning Gorilla Glass, der beskytter mobilen, og bagsiden har en unik spejleffekt.

Dimensioner og farver på Sony Xperia XZ Premium:

• 156 x 77 x 7.9 mm.
• 195 gram
• Deepsea Black, Luminous Chrome og Bronze Pink

Alle knapper er placeret i den ene side, og der er en indbygget fingeraftrykslæser i tænd/sluk-knappen. Objektiv-ringen på kameraet i rustfrit stål, giver mobilen et lækkert premium udtryk. Det er det hårdføre Corning Gorilla Glass, der beskytter mobilen, og bagsiden har en unik spejleffekt.

Du har mulighed for at have to SIM-kort i Xperia XZ Premium – Dual SIM. Det er især praktisk, hvis du både har en privat telefon og en arbejdstelefon.

Verdens første 4K HDR-skærm med 807 PPI

Det er på alle tænkelige måder en imponerende skærm, Sony Xperia XZ Premium kommer med. Opløsningen er på 3840 x 2160, og den har hele 807 PPI – hvilket er uhørt højt. Triluminos-teknologien kan vise 138% af det farvespektrum, du ser på standardskærme.

Den unikke 4K HDR-skærm giver dig et krystalklart billede, når du ser videoer og billeder. Den virker dog kun i Sony’s egne pre-installerede Album- og Film-apps. Resten af tiden opererer den lækre 5.5 tommer Xperia XZ Premium-skærm i Full HD.

HDR giver dig ”bedre pixels”, mens 4K angiver mængden af pixels. Sammen med Triluminos LCD-skærmen får du flere nuancer, mere realisme og endnu skarpere billeder. X-Reality-teknologien øger billedkvaliteten ved bl.a. at indsætte manglende pixels samt reducere støj.

Kamera med superslowmotion - 960 billeder i sekundet

Antallet af MP i Xperia XZ Premium-kameraet er på 19 MP. Exmor RS™-sensoren, og det prisvindende Sony G-objektiv, giver dig flere detaljer og større klarhed, når du bruger kameraet.

Sony har sat et Motion Eye-kamera i flagskibet, som giver dig en helt ny måde at se og optage verden på. Motion Eye optager uhørte 960 billeder i sekunder – superslowmotion. Det er fire gange så langsomt ift. videoer fra traditionelle smartphones, så du virkelig kan se alle detaljer.

Kameraet er også imponerende i både svag belysning og modlys. Derudover giver det forudsigende hybrid autofokus superskarpe billeder, mens antiforvrængning sørger for, at motiver og personer altid er i fokus.

Frontkameraet på 13 MP med en 1/3,06"-sensor giver, sammen med 22 mm-vidvinkelobjektivet, imponerende selfies – selv i svag belysning.

Imponerende specs - kraftigste processor i en Sony til dato

Sony Xperia XZ Premium er udstyret med den kraftigste processor i en Sony til dato - den imponerende Qualcomm Snapdragon 835-processor. Den giver dig perfekt grafik og forbedret batterilevetid, samtidig med at den kan oprette forbindelser i Gigabit-klassen via X16-modemmet.

Grafikken på mobilen er så god, at du kan bruge den til grafiktunge spil, og den er kompatibel med PS4, så du kan spille spil fra din konsol på den.

Flere imponerende Xperia XZ Premium specs:

• 4 GB RAM
• 64 GB hukommelse – få op til 256 GB
• 3.230 mAh batteri med Quick Charge 3.0
Android 7.1 (Nougat) styresystem
• Universal Flash Storage – læser data med 1.5 GB/s
IP68-certificering (vand- og støvafvisende)
• USB Type-C-stik og USB 3.1-forbindelse
• 5,5” 4K HDR-skærm (3.840 x 2160 pixels)
• Corning Gorilla Glass 5
• Bagkamera: 19 MP
• Frontkamera: 13 MP

Anmeldelse: kåret som den bedste nye smartphone ved MWC

Allerede før Sony Xperia XZ Premium kom på markedet, vandt den en imponerende pris. Den fik nemlig prisen som ”Best New Mobile Handset, Tablet or Device” ved MWC 2017 ved de såkaldte Glomo Awards.

Det er en imponerende pris, da det er mere end 250 uafhængige dommere over hele verden, der udvælger vinderen. Panelet består bl.a. af eksperter, journalister og mobilselskaber.

Især kameraet imponerede både eksperter og brugere, og det er bestemt ikke uden grund. Verdens første 4K HDR-skærm vakte også stor opmærksomhed til Mobile World Congress, da den blev præsenteret.