Bliv kontaktet af en fra salgsafdelingen hurtigst muligt


Er du Call me kunde?    
Har du en tablet?    
Hvor mange bor der i husstanden?    
Huawei P20 Lite Black Tilbud
Tilbud

Huawei P20 Lite Black


Vælg farve


Vælg betaling - rente- og gebyrfrit


 

Vælg abonnement


Varen er på lager.
Forventet levering 2-6 hverdage

Det skal du betale pr. måned
Mobilens pris i 24 mdr.70 kr.
Abonnement149 kr.
Regningsadministration9 kr.
228 kr.
Det skal du betale her og nu
Oprettelse0 kr.
Levering til nærmeste posthus/pakkeboks 49 kr.
49 kr.
Har du en rabatkode?
Samlet mindstepris   1.887 kr.

14 dages fri returret
Ingen binding
Gør en forskel med TAL ORDENTLIGT

Beskrivelse

Huawei P20 Lite 64 GB – lækker smartphone med stor skærm til de prisbevidste

Huawei P20 Lite er en lækker, flot og veldesignet telefon med en flot og stor FullView skærm, der kan det meste, takket være Full HD teknologi og en opløsning på 2.280 x 1.080 pixel. På de 5,84 tommer kan du både se Youtube og spille spil i højeste opløsning, så du får den maksimale oplevelse på farten eller i sofaen. Huawei P20 Lite er en god kvalitetstelefon til den prisbevidste, da den ligger under de fleste flagskibsmodeller uden at gå væsentligt ned på hverken performance eller oplevelse.


Høj sikkerhed til dine data og 3,5 mm. stik til headphones

Du kan låse din Huawei P20 Lite op, enten ved at bruge dit fingeraftryk eller dit ansigt. Huawei bruger real-time ansigtsgenkendelse, der er mere sikkert end blot fingertryksaflæser. Og så er der både 3.5 m.m. stik til headphones og mulighed for pladsudvidelse via MicroSD på op til 256 GB i ekstern hukommelse.


Dual Kamera og hurtig processor

Kameraet på Huawei P20 Lite er som på de forrige Huawei P-modeller ingen undtagelse fra reglen om, at Huawei gennem årene er blevet kendt for at producere toptunede og højtydende kameraer. Huawei P20 Lite har i alt tre kameraer: På fronten sidder et 16MP kamera, der kan tage lækre selfies, mens bagsidens to kameraer supplerer hinanden med ’phase detection autofocus’ der også findes på store spejlreflekskameraer. Videooptagelser er en leg og den højtydende Octa-core processer sørger for, at både både spil, video og kameraoptagelser sker gnidningsløst og uden du tænker over det.


Holder hele dagen…. Og længere endnu

Huawei P20 Lite leveres med 64 GB hukommelse, så du ikke mangler plads lige foreløbig, og batteriet på 3.000 mAh er et af de største i telefoner i denne prisklasse, så du kan være på hele dagen uden at løbe tør for strøm. Desuden kører Huawei P20 Lite på den nyeste Android platform, så du får mest muligt ud af telefonens funktioner.


5,8" skærm

1080 X 2280

16+2MP

4G LTE