Bliv kontaktet af en fra salgsafdelingen hurtigst muligt


Er du Call me kunde?    
Har du en tablet?    
Hvor mange bor der i husstanden?    

Din henvendelse behandles fortroligt. Læs vores privatlivsinformation her.

Huawei P20 Lite Black

Huawei P20 Lite Black

Mobiltester-score

Med denne telefon har du 4G-tale og wifi-opkald på Call me's netværk.

Vælg farve


Vælg betaling - rente- og gebyrfrit


 

Vælg abonnement


Varen er på lager.
Forventet levering 2-6 hverdage

Det skal du betale pr. måned
Mobilens pris i 24 mdr.109 kr.
Abonnement149 kr.
Regningsadministration9 kr.
267 kr.
Det skal du betale her og nu
Oprettelse0 kr.
Levering til nærmeste posthus/pakkeboks 49 kr.
49 kr.
Har du en rabatkode?
Samlet mindstepris   2.823 kr.

14 dages fri returret
Ingen binding
Gør en forskel med TAL ORDENTLIGT

Beskrivelse

Huawei P20 Lite 64 GB – lækker smartphone med stor skærm til de prisbevidste

Huawei P20 Lite er en lækker, flot og veldesignet telefon med en flot og stor FullView skærm, der kan det meste, takket være Full HD teknologi og en opløsning på 2.280 x 1.080 pixel. På de 5,84 tommer kan du både se Youtube og spille spil i højeste opløsning, så du får den maksimale oplevelse på farten eller i sofaen. Huawei P20 Lite er en god kvalitetstelefon til den prisbevidste, da den ligger under de fleste flagskibsmodeller uden at gå væsentligt ned på hverken performance eller oplevelse.


Høj sikkerhed til dine data og 3,5 mm. stik til headphones

Du kan låse din Huawei P20 Lite op, enten ved at bruge dit fingeraftryk eller dit ansigt. Huawei bruger real-time ansigtsgenkendelse, der er mere sikkert end blot fingertryksaflæser. Og så er der både 3.5 m.m. stik til headphones og mulighed for pladsudvidelse via MicroSD på op til 256 GB i ekstern hukommelse.


Dual Kamera og hurtig processor

Kameraet på Huawei P20 Lite er som på de forrige Huawei P-modeller ingen undtagelse fra reglen om, at Huawei gennem årene er blevet kendt for at producere toptunede og højtydende kameraer. Huawei P20 Lite har i alt tre kameraer: På fronten sidder et 16MP kamera, der kan tage lækre selfies, mens bagsidens to kameraer supplerer hinanden med ’phase detection autofocus’ der også findes på store spejlreflekskameraer. Videooptagelser er en leg og den højtydende Octa-core processer sørger for, at både både spil, video og kameraoptagelser sker gnidningsløst og uden du tænker over det.


Holder hele dagen…. Og længere endnu

Huawei P20 Lite leveres med 64 GB hukommelse, så du ikke mangler plads lige foreløbig, og batteriet på 3.000 mAh er et af de største i telefoner i denne prisklasse, så du kan være på hele dagen uden at løbe tør for strøm. Desuden kører Huawei P20 Lite på den nyeste Android platform, så du får mest muligt ud af telefonens funktioner.


Brugeranmeldelser

Mobiltester-score

Pernille Louise Böser 43 år, Horsens

Huawei P20 lite er simpelthen mega meget mobil for pengene. Den opfylder de flestes behov til fulde. Designet er lækkert og det er svært at få øje på, at dette skulle være "discountmodellen". Jeg er i den grad overbevist og ny fan!

Læs hele anmeldelsen >>
Design
Designet er simpelthen helt vildt lækkert. Telefonens skærm er 0,8" større end på min gamle Samsung Galaxy S6, men da skærmen går helt til kant, er telefonens fysiske størrelse den samme som på min gamle 5".
Kanterne på telefonen er lavet lidt "ru", så mobilen ligger godt i hånden. Og samtidig er størrelsen helt perfekt efter min smag. Men bagsiden er næsten for glat, hvis man ikke har cover på den.

Navigation/Styresystem
Da jeg kom fra Android var det en nem overgang til Huawei. Dog tror jeg, at jeg kom til at lave en fejl under opsætningen, så jeg ikke kunne overføre mine apps etc. via Google uden Wi-Fi. Og når man som jeg kun har internet på mobilen (som bliver delt til andre enheder), var dette et stort irritationsmoment, da jeg ikke umiddelbart kunne lave det om.

Generel brug
Hver telefon har sin måde at placere de forskellige knapper, men som med alt andet, vænner man sig meget hurtigt til, hvordan tingene er bygget op. Dog er jeg fortsat lidt uvenner med den manglende fysiske hjemknap. Jeg rammer tit under skrivning hjemtasten i stedet for mellemrumstasten, så jeg ryger tilbage til hovedskærmen. Samtidig har jeg nogle apps, der faktisk ikke kan lukkes, da hjemtasten ikke dukker op, medmindre jeg slukker telefonens skærm helt, og derefter tænder den igen. Det er på godt jysk pænt træls!

Skærmen
Skærmen er fantastisk. Touch'et er vildt hurtig og responsive og så er størrelsen som tidligere nævnt perfekt. Jeg bruger normalt min mobil til at læse bøger på om aftenen/natten, da jeg med blåt-lys-filter kan skrue helt ned for skærmens skarpe lys. Dette fungerer bare ikke optimalt på Huawei. Om det er generelt for dette mærke, eller kun denne model, ved jeg ikke. Men hverken med telefonens eget filter, eller det filter, jeg brugte på min tidligere mobil eller min iPad, fungerer det optimalt. Hvis jeg skulle skrue så meget ned for skærmen, at jeg stadig kunne se noget, var jeg nødt til at fjerne filtret for at få den bedste løsning - dog uden at slippe for det hvide lys.

Kamera
Kameraet spiller! Jeg har været vildt godt vant fra min Samsung S6, der tog de mest fantastiske billeder i selv den mest håbløse belysning. Men nu har jeg endelig fundet en mobil, som har et kamera, der kan det samme og måske endda lidt mere til. I hvert fald er der en masse fine funktioner, som nørderne kan lege med. For mig skal det bare være enkelt, nemt at betjene og tage nogle fede billeder under alle forhold. Og det opfylder kameraet til fulde.

Lyd
Lyden er udmærket. Ikke prangende, men hvad der kan forventes til prisen. Hvis man skruer helt op for sine optagelser, kan de indbyggede højtalere ikke rigtig følge med.

Applikationer
Som tidligere nævnt, er nogle apps tilsyneladende ikke designet til at fungere uden en fysisk hjemknap. Men ellers fungerer alle mine apps fuldstændigt uden slinger i valsen.

Internet
Internettet fungerer som det skal. Browseren er lynhurtigt og en fornøjelse at surfe rundt på.

Andet
Det er lækkert, at mobilen har et tastatur, hvor man kan glide mellem bogstaverne, da det gør indtastningen super hurtig. Dog er ordbogen en kilde til irritation, da man skal taste bogstaverne ind et for et for at omgås ordbogsforslagene og tilføje nye ord. Den kan simpelthen ikke finde ud af en række sammensatte ord.
Hvis man lægger flere sprog ind på tastaturet, lægger telefonen automatisk engelsk for sig, og de øvrige sprog (i mit tilfælde dansk, tysk, fransk og italiensk) i ét tastatur. Dette er helt håbløst, da ordbogsforslagene så også kommer i en stor pærevælling af de installerede sprog. Samtidig kræver nogle sprog jo andre bogstaver end de danske, og dem skal man så bruge ekstra tid på at grave frem.
Det er ikke lykkedes mig at spejle skærmen over på mit TV via telefonens indbyggede funktion. Dette kræver tilsyneladende, at telefonen kører på Wi-Fi. Igen kan det være en fejlopsætning fra min side, men det er ikke lykkedes mig selv med grundigt detektivarbejde i telefonens indstillinger at finde ud af at omgås dette problem. Det fungerer bare ikke i et hjem, der kun bruger mobildata.

Grund
Mobilen får trods nogle små irritationspunkter 5 stjerner, da den kan langt mere, end man kan forvente til den pris - især hvis man sammenligner med konkurrenternes discountmodeller. Jeg har på intet tidspunkt haft en fornemmelse af, at dette ikke var topmodellen, jeg havde i hænderne.

5,8" skærm

1080 X 2280

16+2MP

4G LTE