En vidunderlig følelse i din hånd
Den firedobbelte Curve Overflow-skærm er inspireret af vandets skønhed, og formen er skabt til at udviske grænserne mellem vision og fantasi. Med en opdateringshastighed på 90 Hz giver skærm dig en gribende oplevelse. Den midterste ramme og de beskyttende runde hjørner understøtter den harmoniske oplevelse mellem dine øjne og din hænder.

Huawei P40 Lite og P40 Pro kommer med det helt nye Android 10 styresystem.
Med det nye styresystem følger AppGallery - AppGallery bruges til at hente apps, der ikke ligger på mobilen som standard. Mobilen leveres således ikke med Google Play*.

Huawei P40 Pro review med Simon Sunde & Kenneth Nguyen

Udforsk nuet og fremtiden

Huawei P40 lite

4 kameraer på bagsiden skyder bredere, klarere og tættere på, end du kan forestille dig.
Tag ultra skarpe filmportrætter og super detaljerede naturbilleder.

48 MP
Hovedkamera
f/1.8

8 MP
Ultra-Vidvinkel Objektiv
f/2.4

2 MP
Bokeh Objektiv
f/2.4

2 MP
Makro Objektiv
f/2.4

Huawei P40 Pro

Brug din kreativitet og udfold dit potentiale med et Ultra Vision Leica  firedobbelt kamera ved at tage billeder og videoer, hvor som helst og når som helst.

50 MP SuperSensing Hovedkamera
Ultra Vision Sensor på 1/1.28 tommer
RYYB-farvefiltergruppe
Octa PD Autofokus

12 MP Telephoto Kamera
5x Optisk Zoom2
10x Hybrid Zoom3
50x Max Zoom

Cine-kamera med vidvinkel på 40 MP
Sensor på 1/1.54 tommer
4K-video i svag belysning
Telefoto-video
Ultra slowmotion-video

3D Dybde Sensing kamera
Dybderegistrering i realtid
Skab bokeh-effekter på professionelt niveau.

*Udforsk mere med Huawei AppGallery
Huawei P40 Pro og P40 Lite leveres med det helt nye Android 10 styresystem.

Med det nye styresystem følger AppGallery, som bruges til at hente apps, der ikke ligger på mobilen som standard. Mobilen leveres således ikke med Google Play.

Huawei arbejder hele tiden på at udvide AppGallery med flere apps, men muligvis vil du endnu ikke kunne hente alle dine nuværende apps til din nye Huawei P40 Pro eller P40 Lite. Det gælder fx NemID app.

Langt de fleste apps kan dog overføres fra din gamle mobil til din nye P40 Pro eller P40 Lite via Phone Clone app. Vi anbefaler, at du først overfører alle de apps, som du ønsker at flytte fra din gamle mobil via Phone Clone – og herefter downloader ekstra apps via AppGallery. Hvis du ønsker en app, som endnu ikke er tilgængelig i AppGallery, kan du muligvis hente den via appen MoreApps, som tilbyder apps fra 3. parts udbydere.

Phone Clone
Phoneclone (1).png
Phone Clone er den sikreste og hurtigste måde til at overføre kontakter, billeder, videoer, apps og indstillinger fra din gamle mobil (Android eller IOS) til din nye Huawei.

AppGallery
Appgallery (1).png
AppGallery er Huawei’s officielle app-platform. Her kan du downloade et bredt udvalg af apps – og der udvikles og tilføjes hele tiden nye.

Petal Search
Petal-Apps.png
Petal Search er en gratis app-platform til download af apps fra 3. parts udbydere. Her har du mulighed for at downloade apps, som endnu ikke er tilgængelige i AppGallery.

  1. Huawei P40