Samsung Galaxy S9 ­ S9+

Tag ultraskarpe billeder og optag i super-slow.

Samsung Galaxy S9 og S9+ er desværre udgåede, men vi har altid de nyeste modeller fra Samsung.

The camera. Reimagined.

For mange af os er kameraet det vigtigste i vores mobil. Vi fotograferer, optager og deler.

Derfor har Samsung gentænkt kameraet i Galaxy S9 helt fra bunden. Det er der kommet et rigtig godt kamera ud af – et af de bedste på markedet.

Resultatet er et kamera, der giver dig større muligheder for at tage bedre billeder under alle former for lysforhold. Du kan optage i super-slowmotion med 960 billeder pr. sekund og opleve detaljer, som øjet ikke fanger. En af de lidt sjovere features ved det nye kamera er, at du kan skabe personlige emojis af dig selv og tilføje animerede effekter, der med sikkerhed kan få smilet frem hos de fleste.

Test med røgbomber, glasvaser, lav belysning og masser af sne!

Vi bad den superskarpe fotograf Kenneth Nguyen teste kameraet i den spritnye Galaxy S9+ for at se, om selv en professionel kunne imponeres ...

Se videoen – det gik ikke stille for sig!

Endnu bedre lyd

I samarbejde med AKG er der udviklet stereohøjtalere i mobilen, der giver en rigtig god lyd, når du vil lytte til musik sammen med andre. Ydermere medfølger der headset, som er kalibreret af AKG, så du selv kan sidde og nyde musik uden at forstyrre andre. 

Forenklet opkobling

Se billeder fra mobilen på dit TV, eller arbejd fra mobilen på en større skærm – opkoblingen til andre Samsung-enheder er gjort enklere. 

Design

En meget flot og stilren mobil med infinity display, som giver dig den fuldendte skærmoplevelse.

Sikkerhed

Iris-scanneren og identificering af ansigt er gjort smidigere, så sikkerheden på din mobil er helt i top.

Støv- og vandtæt

Ligesom Galaxy S8 er S9 og S9+ IP68-klassificeret, hvilket betyder, at den tåler at blive nedsænket i vand på op til 1,5 meters dybde i 30 minutter. Så du skal ikke tænke på vejrforhold, når du skal bruge din mobil. 

Alt i alt et kamera i topklasse i en virkelig lækker mobil – både indvendigt og udvendigt.

  1. Samsung Galaxy S9