Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4 viderefører på fornemste vis Note-seriens imponerende præstationer med en phablet, der indeholder mange suveræne funktioner og specifikationer.

Den har en stor skærm med fantastisk billedkvalitet, en bomstærk processor med masser af power, et skarpt mobilkamera med mange smarte funktioner og nogle unikke features med produktivitetsfremmende muligheder.

Samsung Galaxy Note 4 er på alle tænkelige måder en opgradering og videreudvikling i forhold til forgængeren Galaxy Note 3. Det eneste, Samsungs nyeste phablet har til fælles med sin forgænger, er skærmstørrelsen på 5,7 tommer.

Fantastisk skærm med høj opløsning

Til gengæld har den store Super AMOLED-skærm på Galaxy Note 4 en QHD-opløsning på 2560x1440 pixels, der leverer en suveræn billedkvalitet med fantastiske farver, god lysstyrke og skarphed. Den er derfor perfekt at se film og billeder eller læse mails og arbejde på. Den selvjusterende skærm justerer automatisk farveskalaen, skarpheden og kontrasten, så skærmen altid er optimeret i forhold til det, du bruger den til.

S pen gør Galaxy Note 4 til et produktivt arbejdsredskab

Den store skærm og den stærke processor betyder, at Galaxy Note 4 egner sig til at udføre både simple og mere avancerede arbejdsopgaver på. Det, der dog virkelig gør denne phablet til et effektivt og produktivt arbejdsredskab, er den unikke S Pen. Med den i hånden åbner der sig en verden af muligheder og smarte funktioner, som er særdeles brugbare, når du vil multitaske eller skal gemme, dele og redigere forskellige typer indhold.