Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 tilbyder mange smarte løsninger, når det handler om fornøjelse og underholdning, forbindelse og synkronisering, fotografi og video samt funktionalitet og sundhed.

Samsung Galaxy S4 er kort sagt en smartphone fyldt med værdiskabende og nytænkende funktioner, der skal gøre dit liv lettere og sjovere.

Styr din smartphone uden at røre ved skærmen

Galaxy S4’s forgænger S3’eren introducerede ansigtsgenkendelse og tog på den måde et stort skridt hen imod at gøre smartphonen mere intuitiv. S4’eren går et skridt videre med Air Gesture-funktionen – den genkender både dit ansigt, din stemme og dine bevægelser, og du kan styre telefonen uden overhovedet at røre skærmen. Du kan scrolle igennem indhold på websider med dine øjen- eller håndledsbevægelser, og når du ser video på skærmen, pauser Smart Pause-funktionen automatisk videoen, hvis du kigger væk.

Udnyt mobilkameraets mange muligheder

Samsung Galaxy S4 er udstyret med et 13 megapixel kamera, der kan optage video i Full HD. Mobilkameraet på Galaxy S4 giver dig mange unikke kamerafunktioner. Du får bl.a. Dual Shot, som giver muligheden for at tage et billede med mobilens kamera og frontkamera samtidig, og du kan derfor konstruere unikke billeder med dig selv i centrum af dine oplevelser – den ultimative selfie.

Hold forbindelsen – også på farten

Med Group Play-funktionen kan du nemt og hurtigt dele dine billeder eller andre filer med familie og venner i nærheden - også selvom der ikke er Wi-Fi eller netværkssignal. Det er dog sjældent, at du med Galaxy S4 kommer til at stå i en situation uden forbindelse, da du med 4G har mulighed for at surfe med meget høj hastighed overalt.

Få en fantastisk visuel oplevelse

Galaxy S4 har en 5” stor Full HD AMOLED-skærm, som er perfekt til alle former for underholdning. Sammen med med Adapt Display, som sørger for, at billedet altid er optimeret i forhold til lys og omgivelser, giver det de optimale muligheder for at få en fantastisk visuel oplevelse – hvad enten du spiller spil, ser film eller surfer på nettet. Med Samsung Galaxy S4 får du altid et perfektioneret og optimeret skærmbillede.

Ha’ din trænings- og kostplan i lommen

Samsung Galaxy S4 kan med funktionen S Health hjælpe dig til at få et sundere liv. På Galaxy S4 kan du holde styr på kost og træning ved hjælp af en mad- og træningsdagbog, og ved hjælp af tilbehør som Gear 2 og Gear Fit samt Samsungs Heart Rate Monitor kan du optimere din træning og holde styr på dine fremskridt, når du træner.

Vælg selv, hvordan du betaler

Hvis du vil have fingre i Galaxy S4, kan du faktisk selv sammensætte, hvordan du vil betale for den. Du kan vælge at betale hele beløbet på én gang nu og her eller du kan betale et mobiltillæg på din regning i de næste 6, 12 eller 24 måneder. Der er ingen renter eller gebyrer forbundet med mobiltillæg, ligesom det heller ikke ændrer ved mindsteprisen.

Find selv den optimale betalingsform og abonnement for dig.