Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 er spækket med funktioner, der åbner for en verden af muligheder og forbedrer din hverdag.

Tag HDR-billeder og optag 4K Ultra HD-video med det knivskarpe mobilkamera, optimér din træning med pulsmåleren, skridttælleren og S Health, og opnå superhurtig forbindelse med en kombination af Wi-Fi- og 4G-netværket. Samsung Galaxy S5 er en vandafvisende og støvtæt smartphone, som du kan bruge til næsten alt - overalt.

Fang de betydningsfulde øjeblikke

I Samsung Galaxy S5 har Samsung blandt andet lagt vægt på en funktion, som vi næsten alle sammen bruger hver dag – mobilkameraet. Galaxy S5 er nemlig udstyret med et rigtig godt kamera, så du altid kan indfange de mest betydningsfulde øjeblikke. I Galaxy S5 finder du et 16 megapixel kamera med verdens hurtigste autofokus på kun 0,3 sekunder. Derudover kan kameraet optage video i 4K UHD og har den avancerede funktion High Dynamic Range (HDR), som gengiver lys og farver på en intens måde – i al slags vejr og lyssætning.

Skru op for hastigheden

Samsung Galaxy S5 giver dig den mest avancerede 4G (LTE) og Wi-Fi-forbindelse på markedet, og sikrer lynhurtige datahastigheder, når du skal spille spil, se film/tv, surfe på internettet og downloade programmer. Galaxy S5 har desuden en indbygget Download Booster, som skruer ekstra op for hastigheden ved at kombinere Wi-Fi og 4G LTE, så de begge er tændt på samme tid og på den måde henter endnu mere data ned fra internettet.

Vær sund og aktiv

Samsung Galaxy S5 kan hjælpe dig med at holde dig sund og aktiv. Galaxy S5 har et indbygget værktøj, der hedder S Health 3.0, som bl.a. giver dig adgang til en personlig fitness tracker-app, hvor du kan måle og planlægge din motion, ligesom en skridttæller og en pulsmåler gør det nemmere at holde styr på dine præstationer.

Tag den trygt med overalt

Galaxy S5 er IP 67-certificeret, hvilket betyder, at den er afvisende overfor sved, regn, væske, sand og støv. Du kan derfor have din mobil med dig overalt, uanset hvad du skal. Da Galaxy S5 samtidig giver mulighed for at have private filer, børnetilstand og har en fingerscanner, skal du ikke bekymre dig om, at dit indhold havner i de forkerte hænder. Med den nye ultraenergispare-indstilling, som giver dig op til 24 timers ekstra batteritid, behøver du heller aldrig frygte for, at du løber tør for strøm, mens du er på farten.

Vælg selv, hvordan du betaler

Hvis du vil have fingre i Galaxy S5, kan du faktisk selv sammensætte, hvordan du vil betale for den. Du kan vælge at betale hele beløbet på én gang nu og her eller du kan betale et mobiltillæg på din regning i de næste 6, 12 eller 24 måneder. Der er ingen renter eller gebyrer forbundet med mobiltillæg, ligesom det heller ikke ændrer ved mindsteprisen.