Samsung Galaxy S5 er ikke blot et populært produkt blandt mobilkunder med millioner af solgte eksemplarer på verdensplan. Anmelderne har også taget fint imod Galaxy S5, som har fået flotte anmeldelser og overvejende positiv kritik.

Forventningerne har været store, hver gang Samsung har præsenteret det nyeste medlem af Samsung Galaxy-serien. Derfor stod anmelderne også i kø til at give deres vurdering af Samsung Galaxy S5, da den kom på gaden.

Topkarakter til Galaxy S5's skærm

Der er især én ting, som alle anmeldere hæfter sig ved og er enige om, er Galaxy S5’s helt store styrke - skærmen.

”Den 5,1 tomme store skærmen blusser op – og hold da op! Her er kræs til nethinden. Samsung har længe udviklet og forfinet deres AMOLED display-teknologi og målet må siges at være nået. Det her er 1920x1080 perfekte pixels. Skærmen fremstår skarp, kontrastfyldt og ekstrem farverig, uanset om man er indendørs eller udenfor, i en kulkælder eller på en alpetop,” lød mobilsiden.dk’s beskrivelse af skærmen, mens Lyd & Billede kort og kontant konstaterede, at:

”Det generelle indtryk er, at det afgjort er en af de allerbedste mobilskærme, vi har set.

Topkarakter til Galaxy S5

Overordnet set er samtlige anmeldere positivt stemt overfor Galaxy S5, som scorer gode karakterer over hele linjen. Hos MereMobil.dk var anmelderen endda så begejstret, at han gav den topkarakteren 6 ud af 6 mulige og følgende ord med på vejen:

”Galaxy S5 er et produkt, der på hovedparten af punkterne hænger godt sammen, også når prisen taget med ind i overvejelsen. Jeg er utroligt fristet til at smide topkarakteren efter S5.”

Anmeldernes konklusioner

Resten af anmelderkorpset følger trop med generelt positive anmeldelser.

”Maskineriet, skærmen, kameraet, det vandtætte ydre – det er alt sammen labert og hurtigt,” lød vurderingen fra Mobilsiden.dk, som gav den karakteren 5 ud af 6, ligesom Lyd & Billede også gjorde med begrundelsen:

”Fingeraftrykslæseren fungerer bedre end forventet, telefonen er skræmmende hurtig, har god batterilevetid og er vandtæt, og skærmen er helt fantastisk.”

Computerworld gav den karakteren 4 ud af 6, mens TV2 gav den karakteren 8 ud af 10 og skrev:

”Med fokus på gode billeder, sundhed og træning og ikke mindst en telefon, der både er hurtig og lækker at holde, så har Galaxy S5 alt det der skal til for at blive en god succes.”