Med Samsung Galaxy S5 får du en smartphone, du kan tage med dig overalt uden at bekymre dig. Den er nemlig designet til at kunne holde til lidt af hvert, og sikrer samtidig, at dit indhold ikke havner i de forkerte hænder.

Vi har efterhånden vores smartphones med os hele tiden, hvilket stiller store krav til, at den kan klare de mange potentielle farer, vi udsætter den for dagligt. Det kan Galaxy S5 på flere forskellige måder.

Holder til næsten alt

Galaxy S5 kan du trygt have den med dig overalt, uanset om det er vådt eller tørt. IP 67-certificeringen betyder nemlig, at den er afvisende overfor sved, regn, væske, sand og støv, hvorfor den kan modstå alle de prøvelser, vi udsætter den for i dagligdagen. Skærmen er beskyttet af det særdeles holdbare Gorilla Glass 3, som gør den modstandsdygtig overfor ridser.

Beskytter dit indhold

En anden fare, Galaxy S5 beskytter dig mod, er i forhold til dit indhold. Hvis du ikke vil risikere, at det havner i de forkerte hænder, kan du med fingerscanneren sikre dig, at det kun er dig, der kan låse din mobil op. Du kan også bruge både fortrolighedsindstillingen, som beskytter private filer, og børneindstillingen, hvor du bestemmer, hvad der bliver vist, og på den måde undgå at få slettet vigtige filer.

Løber aldrig tør

Du behøver heller aldrig at frygte for, at du løber tør for strøm, mens du er på farten. Galaxy S5 har nemlig en ultraenergispare-indstilling, som slår de mest strømslugende programmer fra, men stadig giver dig de mest grundlæggende funktioner som opkald og sms. Du får op til 24 timers ekstra batteritid, når du aktiverer den, så du kan holde kontakten til omverden, indtil du får ladet batteriet op igen.