Med den største og skarpeste skærm i Galaxy S-serien giver Galaxy S5 dig den bedste visningsoplevelse, du kan få på en smartphone. Oplev den store skærm, de realistiske farver, de optimale betragtningsvinkler og den uovertrufne skarphed.

Du kigger i gennemsnit på din smartphone mere end 100 gange om dagen. Du læser nyheder og mails, ser billeder og film, spiller spil og bruger den til mange andre ting. Det, der er fælles for næsten alle de ting, du bruger din smartphone til, er, at skærmen er i fokus. Galaxy S5’s fantastiske skærm sikrer, at du altid får den bedste visning, uanset hvad du foretager dig.

Stor, skarp og super

5,1 tommer fuld HD Super AMOLED-skærmen giver dig en dynamisk og levende skærmoplevelse med en fantastisk dybde og klarhed. Det skyldes først og fremmest de suveræne specifikationer som en opløsning på 1920 x 1080 pixels og en pixeltæthed på 432 pixels per tomme. For at få det bedste ud af de flotte specifikationer og levere en god skærmoplevelse er der dog også andre faktorer, der spiller ind.

Tilpasser sig omgivelserne

Galaxy S5 gør op med de problemer, mange smartphone-brugere har oplevet med genskin på skærmen, når man befinder sig i sollys, og en overvældende lys skærm, når man befinder sig i mørke. Skærmen er i stand til automatisk at analysere lysforholdene ved hjælp af det såkaldte ’Local Contrast Enhancement’, som øger lys- og kontrastniveauet, så det giver den klarest mulige visning.

Justerer skærmen til indholdet

Adaptive Display-funktionen sørger for, at din skærm automatisk bliver optimeret i forhold til både omgivelserne og den type indhold, du kigger på. Det betyder, at skærmen justerer farveskalaen, skarpheden og kontrasten i overensstemmelse med, hvordan du bruger din smartphone – eksempelvis til visning af video, kamera, hjemmesider og e-bøger.

Gengiver naturens farver

Sidst, men ikke mindst, byder skærmen på en fantastisk farvegengivelse, som er helt i særklasse. Det giver dig en flottere, mere detaljeret og mere farverig skærmoplevelse, end du nogensinde har oplevet på en smartphone. Farverne er gengivet så naturtro, at det, du ser på din skærm, stort set svarer til det, du ser ude i den virkelige verden.