Samsung Galaxy Tab S2

Samsung Galaxy Tab S2 er en tablet, som er designet til at blive brugt og have med overalt, når der skal arbejdes, spilles eller underholdes.

Tabletten er den tyndeste og letteste på markedet, men du får stadig en lynhurtig brugerflade, og det endda samtidig med, at strømforbruget er lavere end tidligere. Både 8 og 9.7 tommer skærmen er med den prisvindende Super AMOLED-teknologi, og de er topscorer i utallige tests.

Tablets har vundet indpas i de danske hjem de sidste år, og bliver brugt til mange forskellige ting i løbet af en dag. Du kan i dag både spille spil, arbejde og se film på den samme tablet, uden at du skal gå på kompromis, og de bliver kun hurtigere, mere lette og får bedre skærme i fremtiden. Samsung Galaxy Tab S2 er topscorer i brugertest, hvor den beviser, at den er en tablet til alle situationer.

Den tyndeste og slankeste tablet på markedet

På Samsung Galaxy Tab S2 er designet i højklasse og af ypperste kvalitet, og den har det hidtil tyndeste design på bare 5,6 mm, som giver et elegant og moderne look. Rammen er lavet af metal og forsiden bliver beskyttet af det velkendte Gorilla Glass, og har sammen med det slanke design betydet, at du får en tablet på kun 265 gram, hvilket gør den perfekt til f.eks. at surfe rundt på de sociale medier, filmhygge i sofaen eller til arbejdsbrug.   

 

En kvalitetsskærm til alle situationer

Med Samsungs nye premium-tablet kan du vælge mellem to skærmtyper, og vælge den, der passer til lige præcis det, du skal bruge den til. Du kan f.eks. vælge skærmen på 8 tommer, hvis du mest skal bruge den til at slappe af med en god bog, eller tabletten med den større 9.7 tommer, som vil gøre din filmoplevelse meget bedre. Begge skærme på Samsung Galaxy Tab S2 er i skærmformatet 4:3, hvilket giver dig den bedste brugeroplevelse i dagligdagen.

 

En tablet som kører hurtigere på literen

Med Galaxy Tab S2 får du igen alt det bedste, Samsung kan præstere med bl.a. den eksklusive Super AMOLED-skærm, med unik farvegengivelse og høje kontrast, og den lynhurtige Exynos 533-processor, der er lig med høj hastighed og lavere strømforbrug, og samtidig er den en betydelig opgradering ift. forgængeren. Du får 3 GB RAM, og kan vælge mellem 32 eller 64 GB intern lagerplads og et batteri på hele 5.870 mAh i den store udgave med 9.7 tommer skærm. Du kan med 8 MP-bagkameraet tage lyse og knivskarpe billeder takket være Galaxy Tab S2’s Adaptive Display Mode.

Topkarakterer over hele linien 

PCmag.com giver Galaxy Tab S2 topkarakter i deres anmeldelse, og nævner især de mange gode multitasking features, kvaliteten af materialerne og kameraet, som værende noget helt specielt. Tabletten klarer sig imponerende godt i alle benchmark-tests, og især når det drejer sig om hastighed og ydeevne. De nævner også det tynde design, dens lave vægt samt den rigtig hurtige processor som store fordele, og kalder den en af de bedste Android tablets på markedet i dag.