Samsung Galaxy S6

Med en række imponerende funktioner og specifikationer samt nye, revolutionerende features er de nye flagskibe, Samsung Galaxy S6 og Samsung Galaxy S6 Edge værdige arvtagere til forgængerne.

Med Galaxy S6 har Samsung taget et nyt stort skridt i forhold til deres design. Hvor de tidligere flagskibe har haft et plastikdesign, har det nye medlem af Galaxy-serien fået et meget mere eksklusivt og stilrent metaldesign i aluminium i stil med det, der pryder Samsung Galaxy Alpha. På bagsiden er plastikken også skiftet ud, da det nye flagskib har en gennemsigtig glasbagside.

Stor skærm med QHD-opløsning – buet skærm i S6 Edge

Den helt suveræne billedkvalitet, vi kender fra de andre Galaxy-modeller, er naturligvis også blandt Galaxy S6’s og S6 Edges vigtigste features. Faktisk har skærmen fået en opgradering, så 5,1 tommer store Super AMOLED-skærm har QHD-opløsning(2560x1440), hvilket er lig med en uhørt høj pixeltæthed på 577 ppi, ligesom en 20% lysere skærm sikrer mere levende og klarere billeder og farver. Samtidig introducerer Samsung også en buet skærm, der går ned over kanten med Galaxy S6 Edge. Det giver en helt ny brugeroplevelse og åbner op for en verden af nye muligheder.

Masser af kræfter - og trådløs opladning

Samsung Galaxy S6 er lidt af en kraftkarl, da den er udstyret med et nyt chipset, deres egenudviklede Exynos 7420. Det betyder, at det er to Quad-core processor, hvilket sammenlagt giver mobilen otte kerner at trække på, som giver mobilen masser af power.

Derudover nyder Galaxy S6 også godt af opgraderingen af Android-styresystemet, så den kører Android Lollipop, ligesom 32, 64 og 128 GB indbygget hukommelse, 3 GB RAM intern hukommelse samt et stærkt lithium-ion-batteri, indbygget trådløs opladning og 1,5 gange hurtigere opladning end Galaxy S5 sørger for, at Galaxy S6 bliver en smartphone, der aldrig løber tør for kræfter.

Opgraderet topkamera med imponerende features

Samsung Galaxy-modellerne har fået stor ros og anerkendelse for de gode mobilkameraer, og med Samsung Galaxy S6 er kameradelen endnu engang blevet opgraderet. Det betyder, at dem har et 16 kamera med optisk billedstabilisator(OIS), Sony’s IMX240 sensor samt forbedret HDR-funktion og lynhurtig autofokus, hvilket gør kameraet i stand til at tage suveræne billeder selv i dårlig belysning. Derudover er frontkameraet også blevet forbedret, så det nu er et 5 MP kamera med blitz, som sørger for gode selfies og videoopkald.