Samsung Galaxy S6 Edge+

Den nyeste model i Galaxy S-serien, Samsung Galaxy S6 Edge+, er en videreudvikling af Samsung Galaxy S6 Edge med nogle af markedets mest imponerende specifikationer.

Samsung Galaxy S6 Edge+ er ikke blot Galaxy S Edge med en større skærm - den har også fået endnu flere kræfter, et større batteri og flere smarte opladningsmuligheder. Kort sagt, så er Galaxy S6 Edge+ er endnu hurtigere, endnu større, endnu bedre og endnu stærkere.

Designet

Samsung Galaxy S6 Edge+ ligner designmæssigt i høj grad flagskibet Galaxy S6 Edge. Den har ligledes et aluminiums/metaldesign, en bagside i glas samt naturligvis en buet skærm helt i stil med S6 Edge – den er blot blevet lidt større. Den har dog kun en meget smal metakramme rundt om skærmen, en tykkelse på 6,9 mm. og en vægt på 153 gram, hvorfor den ikke kommer til at virke stor og voldsom.

Kameraet

Samsung Galaxy S6 Edge+ er udstyret med et mobilkamera, der er blandt de absolut bedste på markedet. Den har et 16 MP-kamera på bagsiden og et 5 MP-frontkamera, mens en forbedret optisk billedstabilisator, en Quick Launch-funktion, så den er klar på et splitsekund, HDR-funktion på begge kameraer og f1,9-linse, som kan indfange langt mere lys end de linser, man normalt ser i smartphones, hvorfor den er i stand til at tage fotos af høj kvalitet.

Skærmen

Som navnet antyder, har Galaxy S6 Edge+ naturligvis en buet skærm, og denne er større end i den oprindelige version, så der denne gang er tale om en 5,7” stor QHD-skærm med en 2K-opløsning på 2560 x 1440, hvilket giver en pixeltæthed på 518 ppi. Som altid gør Samsung brug af Super AMOLED-teknologien, hvilket er ensbetydende med en enestående billedkvalitet på skærmen.

Processoren og styresystemet

En 64-bit Exynos 7420 Octa-Core processor med 4GB RAM leverer usædvanlig meget power til maskinen, som overgår stort set alle andre smartphones, når det kommer til ydeevne, så du uden problemer kan spille krævende spil og bruge ressourcetunge programmer. Styresystemet vil, som det er vanen tro i Samsungs smartphones, være Android’s nyeste version, altså 5.1.1 Lollipop, og brugerfladen vil være det velkendte TouchWiz, som også er at finde i Galaxy S6 og S6 Edge.