Der er blevet arbejdet med batteriet, så du faktisk får et større batteri, jo længere tid du bruger din mobil. Det er også blevet dejligt nemt at oplade din Samsung Galaxy S8 – både trådløst og via USB-C-stikket. Batterierne er ikke blevet større, men du får meget mere ud af. Så du får i realiteten mere strøm.

Batteriet er sjældent det helt store fokusområde. Samsung har dog arbejdet meget med batteriet i deres nye flagskibe, så du får endnu mere ud af dem, selvom de ikke er blevet større. De har ændret den kemiske sammensætning samt tilføjet forskellige strømbesparende teknologier – flere af disse kan du selv slå til og fra – i Android Nougat. Skulle uheldet være ude, og du står med det ene ben ude af døren med meget lidt strøm, får du hurtigt mange procenter på kort tid med Fast Charge.

Flere lynhurtige (trådløse) opladningsmuligheder

Du slipper for at bekymre dig omkring filtrede ledninger og besværlig opladning med Samsung Galaxy S8. Samsung har nemlig gjort det nemt trådløs opladning til en integreret del af designet på Galaxy S8. Du skal bare lægge den på ladestationen, og så er den i gang. Du kan endda sætte opladeren på skrå, så du eksempelvis kan fortsætte med at se film.

Det kan være enormt irriterende, hvis du pludselig opdager, at der kun er få procent strøm tilbage på mobilen, og du er på vej ud af døren. Det har Samsung også tænkt på. Fast Charge giver dig utrolig meget strøm på få minutter – simpelt, nemt og hurtigt.

Batteriet bliver bare bedre og bedre

Batterierne i Samsung Galaxy S8 er på henholdsvis 3.000 og 3.500 mAh. Det giver dig strøm til en masse timer – selv ved video og spil. Mobiltelefonerne kommer også med et USB Type-C, så du altid vender kablet rigtigt.

Samsung har også gjort noget ved batterierne, så du får meget mere ud af dem. De har bl.a. kigget på dem kemisk, så de faktisk bliver bedre og bedre, efterhånden som du bruger dem. De skulle holde endnu længere, når du har brugt din mobil i 1-2 år.

Batterierne har fået vokseværk

Batterierne er sjældent det helt store fokusområde for mobilproducenterne. Batterierne i Samsung Galaxy-modellerne er dog støt blevet større og større gennem årene. Samtidig er strømbesparende software også blevet bedre, så batterierne holder i lang tid.

 Galaxy S7 – 3.000 mAh

 Galaxy S7 Edge – 3.600 mAh

 Galaxy S6 – 2.550 mAh

 Galaxy S6 Edge – 2.600 mAh

Batteristørrelsen på de to nye flagskibe er stort set identiske sammenlignet med Galaxy S7, men de forskellige forbedringer Samsung har lavet på batteriet, giver dig mere strøm end på forgængeren. De er nemme og hurtige at lade op, og de holder længere.

Kraftig forbedring af strømbesparende teknologier

Det er ikke kun størrelsen på batteriet, der er afgørende for batterilevetiden. Samsung Galaxy S8 kommer med Android Nougat – 7.0. Det mobile styresystem har flere strømbesparende funktioner. Doze On the Go forbedrer bl.a. batterilevetiden, hvilket giver dig en markant fordel mht. strøm.

Max Power Saving Mode er en del af styresystemet i Samsung Galaxy S8. Denne strømbesparende software sørger for, at din mobil før et par ekstra timer, hvis den næsten er i bund med strømmen. Så er der rig mulighed for at finde en strømkilde, inden du løber helt tør for strøm.