Samsung Galaxy Tab S3

Du får ikke bare det ypperste inden for tablets nu med Galaxy Tab S3. Den er også bygget til fremtiden, da Super AMOLED-skærmen understøtter HDR10 og 4K.

Den kan klare det hele, og Samsungs S-pen og tastatur-cover gør den ideel til arbejde og leg. Den imponerer både brugere og anmeldere – især de fire højttalere fra AKG med sprød stereolyd vækker stor begejstring. Tabletten er bygget til underholdning både nu og i fremtiden takket være de mange gode specs.

En tablet med ny enhanced S-pen og tastatur-cover

Galaxy Tab S3 er den tredje generation af Samsungs imponerende tablets. Det er en blændende tablet med et væld af overbevisende software, hardware og features. Det elegante design, især glasset på bagsiden, gør den smuk at se på og god at holde om.

Størrelse, vægt og farver:


• 237.3 x 169 x 6 mm

• 429 g.

• Black og Silver


Sammen med tabletten får du også en Tab S3-pen. Den har en spids på bare 0.7 mm. samt den højeste trykfølsomhed på markedet. Den kan også registrere bredden af strøget, afhængig af hvor meget du tipper den. Du kan også købe tilbehør som et keyboard-cover, så tabletten bliver endnu mere uundværlig.

Super AMOLED-skærmen er klar til HDR og 4K

Samsung er kendte for deres Super AMOLED-teknologi, og de har selvfølgelig også brugt den i Galaxy Tab S3-skærmen. Det betyder, at du får en helt utrolig skarphed samt virkelighedstro farver og høje kontraster. Den har en 2048 x 1536 Quad HD-opløsning og en screen-to-body ratio på 72.7%.

Skærmen er fremtidssikret, da den understøtter den nye HDR10-standard og 4K-opløsning. Det betyder, at du kan se High Dynamic Range-video, når disse kommer. HDR10-videoer kommer løbende til bl.a. Netflix og Amazon Video. Helt konkret giver HDR endnu højere kontraster og bedre lys – det er især godt til film og serier.

Den imponerende 9.7” skærm på Samsung Galaxy Tab S3 er beskyttet af Gorilla Glass.

Du vil elske de imponerende specs på Galaxy Tab S3

Det er ikke kun skærmen på tabletten, der imponerer. Du får nemlig en masse gode specs, uanset hvor du kigger hen.


• Snapdragon 820 quad-core-processor

• 13 MP, f/1.9 bagkamera og 5 MP, f/2.2 frontkamera

• 6.000 mAh batteri – 12 timers uafbrudt video – med fast-charging

• AKG HARMAN 4-højttalers stereosystem

• 9.7” Super AMOLED-skærm – understøtter både HDR10 og 4K

Android 7.0 – Nougat

• 32 GB intern hukommelse – op til 256 GB med microSD – og 4 GB RAM

USB Type-C 3.1


Grafikken er bl.a. blevet tre gange bedre, og samlet er tabletten 18% hurtigere end forgængeren. Samsung Flow gør det nemt at sende indhold mellem din smartphone og tablet, så du altid kan bruge dit foretrukne device.

Lækker lyd takket være højttalerne fra AKG

Er du træt af dårlig lyd på dit device? Det skal du ikke bekymre dig om med Samsung Galaxy Tab S3. AKG, en af de førende producenter af lydsystemer i verden, leverer nemlig lyden. Det betyder, at du får en lækker og avanceret stereolyd fra de fire højttalere.

Sammen med Samsung har AKG Acoustics og AKG HARMAN udviklet en lækker, klar og sprød lyd, der tager lydoplevelsen på en tablet til helt nye højder. Det er dog ikke kun en bedre lyd, du får med de nye højttalere. Lydretningen ændres, når du eksempelvis skifter fra lodret til vandret.

Galaxy Tab S3 imponerer i test og review

Det er svært ikke at finde en test eller anmeldelse, hvor Samsung Galaxy Tab S3 ikke roses til skyerne. Det er ikke bare én ting, der kaster de mange rosende ord af sig.

Der er dog ingen tvivl om, at det især er skærmen og lyden, der imponerer. Skærmen har en rigtig god opløsning, og understøttelsen af det fremtidige HDR10-format betyder også, at den er fremtidssikret. Så kan du bruge den i rigtig mange år frem.

Dommen i de forskellige reviews og tests er, at tabletten er bygget til at underholde. Sammen med den nye S-pen og keyboard-coveret kan du også nemt bruge den til arbejdet.