Samsung

Samsung laver bl.a. tablets og smartphones, som er blevet enormt populære i hele verden. Det gælder blandt andet Samsung Galaxy-serien, som er solgt i et stort antal både i Danmark og i resten af verden. Samsung laver både Android mobiler og Windows mobiler, der begge giver rigtig gode muligheder for at gøre sin mobil personlig. Find din nye Samsung mobil her på siden og få en smartphone, som du selv kan skræddersy efter dine behov. Priserne kræver samtidigt køb af abonnement.

Filtrer

Køb Samsung billigt hos Call me

Samsung laver nogle af de mest populære smartphones i verden. Specielt Samsung Galaxy-modellerne har for alvor bevist, at Samsung er en seriøs mobilproducent. Hos Call me kan du altid finde et stort udvalg af de mest populære Samsung mobiler, og med et af vores billige mobilabonnementer, kan du få det meste ud af din nye Samsung mobil.

 

Se alle vores gode Samsung tilbud her.

 

Samsung laver fantastiske mobiler

Noget af det, der har været med til at gøre Samsung så populære som de er, er deres kompromisløse tilgang til det, at lave smartphones. En Samsung mobil er gennemsyret af kvalitet, som man både ser og mærker når man står med en Samsung mobil i hånden.

 

Samsung startede med fisk, frugt og grøntsager

I dag laver Samsung nogle af verdens fedeste smartphones, topfede fjernsyn, tablets og meget, meget mere. Men hvad de færreste ved er, at Samsung faktisk startede (tilbage i 1938) som eksportør- og sælger af koreanske fisk og grøntsager.
Der er lang vej fra fødevarer til smartphones, men Samsung har gjort det - og de har gjort det fantastisk.