• Rente- og gebyrfri afbetaling
  • Ingen binding
  • Byt julegaver t.o.m. 31/1-22
  • Bestil inden kl. 15 og vi afsender i dag
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.
  • Rente- og gebyrfri afbetaling
  • Ingen binding
  • Byt julegaver t.o.m. 31/1-22
  • Bestil inden kl. 15 og vi afsender i dag
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.

Huawei

Kinesiske Huawei er en af verdens største producenter af smartphones. Huawei er et godt eksempel på, at bare fordi noget er billigt, betyder det ikke det er dårligt. Huawei-mobilerne er især kendt for deres imponerende kameraer, og de kan alt det, du vil have, en smartphone skal kunne. Vi har altid de mest populære mobiler til en god pris og helt uden binding. Priserne kræver samtidigt køb af abonnement. 
Information om Huawei mobiler: Beslutningen fra amerikanske myndigheder påvirker samarbejdet mellem Google, Android og Huawei. Læs mere her

Filtrer

Køb billig Huawei-telefon hos Call me:

Vi har altid gode tilbud

Huawei har for alvor indtaget mobilmarkedet med deres mange fede telefoner. Deres mobiltelefoner er kendetegnet ved at være af høj kvalitet og have et lækkert design. Men selvom Huawei laver nogle af verdens mest populære smartphones, kan du købe din nye Huawei-mobil til en god lav pris her på siden.

Vi synes, at alle skal have råd til en fed mobil, og derfor er det lige netop det, vi har – fede Huawei-mobiler til billig pris. Det er 100% win/win. Selv på de nyeste Huawei-telefoner har vi gode tilbud, så du kan få det nyeste device til lav pris. Ligesom med telefonerne er vores billige mobilabonnementer selvfølgelig også uden skjulte gebyrer og lange bindingsperioder.

Mobilkameraerne, der er udviklet i samarbejde med Leica, har vakt begejstring og glæde hos både brugere og anmeldere. Huaweis anmelderroste mobiltelefoner og Leicas verdensførende kamerateknologi er det perfekte match. De har revolutioneret smartphonekameraet. Resultatet er nemlig imponerende skarphed, naturtro farver og uhørt opløsning.

Erstat den bærbare med en tablet fra Huawei

Hvis det er en god og billig tablet, du mangler, er du også kommet til det rigtige sted. Med en Huawei tablet får du nemlig et imponerende device for ingen penge. De kan bruges hele dagen takket være det tynde og lette design.

Underholdningen kommer også til live i en uset høj grad takket være den imponerende skærmteknologi, der er i en Huawei tablet. De fanger hver en detalje, så du kan se alt fra YouTube-videoer til film uden at misse én eneste detalje. Lyden er der selvfølgelig også styr på.

De kraftige processor leverer også rigeligt med kraft, så du kan bruge den som et supplement til din bærbare computer. Faktisk kan du ofte erstatte den med en tablet, da den kan flere af de samme ting. En Huawei tablet er også perfekt til de små, da Børnehjørnet er en integreret del af styresystemet. Her kan du indstille hvilke apps, der må benyttes samt i hvor lang tid.

Tag internettet med dig overalt med mobilt bredbånd

Huawei laver nogle imponerende mobiltelefoner og tablets med markedsførende hardware og software. Samme kvalitet får du også med en Huawei router. Med den kan du tage dit internet med dig, uanset hvor turen går hen – i sommerhus, stranden, camping etc.

Vi har selvfølgelig masser af data til dig i vores mobilabonnementer. Men hvis du elsker at streame film og spille spil, kan det være en god ide med mobilt bredbånd. På den måde får du det meste ud af din Huawei-telefon eller -tablet. Du kan også få ekstra datakort, du kan sætte direkte i din mobil og tablet.

Du kan også bruge en Huawei 4G router derhjemme som dit primære internet. Du kan nemlig få mobilt bredbånd med data til hele familien hos os. Så kan hele familien være online med sine devices fra Huawei uden problemer og ventetid. Routerne har selvfølgelig indbygget wi-fi.

Beskyt din tablet og mobil med det rette tilbehør

Når du har fundet den perfekte mobil eller tablet fra Huawei, anbefaler vi, at du overvejer tilbehør med det samme. Med et smart cover eller praktisk skærmbeskyttelse beskytter dine devices. Så står du ikke pludselig med f.eks. en ødelagt skærm.

Vi har et bredt udvalg af billigt tilbehør, der matcher de fleste mobiltelefoner og tablets. Her kan du også finde Bluetooth-højttalere, powerbanks, smartwatches og høretelefoner. Når du er på tilbehørssiden, kan du nemt finde det, du leder efter ved at sortere via filteret.