• Rente- og gebyrfri afbetaling
  • Ingen binding
  • 14 dages fri returret
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.
  • Rente- og gebyrfri afbetaling
  • Ingen binding
  • 14 dages fri returret
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.

Huawei P30-serien er udgået

Heldigvis har vi andre mobiler fra Huawei. Vi har hele tiden gode tilbud på forskellige modeller også på Huawei mobiler, så du kan finde den helt rigtige for dig. Vi har ingen skjulte gebyrer og du får altid gratis oprettelse og ingen binding hos Call me. 

Du får det hele med Huawei P30-serien

Ville det ikke være fedt med en serie af mobiltelefoner, hvor der både er en high-end, middle og low-end udgave? Altså hvor alt det bedste går igen igennem hele serien, men du selv kan vælge fra og til uden at gå på kompromis? Sådan er det med Huawei P30-serien, hvor P30, P30 Pro og P30 Lite giver dig alt det bedste fra en moderne Android-smartphone, og du selv kan vælge, hvor meget ekstra du ønsker.

Huawei P30 lægger sig lige i spændingsfeltet mellem de udvidede flagskibe og Lite-modellerne. Den minder om Samsung Galaxy S10, og så har den fingeraftrykslæser midt på skærmen, hurtig opladning og en skarp 6,1” OLED touchskærm. Med sit triple Leica-kamera med 40 megapixels fanger Huawei P30 alt, der er inden for rækkevidde. Der er også masser af kamerakraft foran, hvor der sidder en 32 megapixel kamera. 

Huawei P30 Pro er Huaweis high-end smartphone og rummer alt det, som Huawei P30 gør. Og mere til. 

Huawei P30 Pro har en større 6,47” OLED skærm og et quad-kamera med 40 megapixels vidvinkel. Her undslipper intet linsen, og det, du tror, der er uden for rækkevidde, kommer også med.

P30 Pro har 128 GB lagerplads, og der er nok til, at du kan tage billeder og optage video i lange baner. 

Med Huawei P30 Lite får du Huaweis low-end smartphone, som på ingen måde er i den lave ende - det er kun prisen. Med 6,15” newdrop touchskærm og 48 megapixel dobbeltkamera er der ingen detaljer, der går dig forbi. Det er hverken, når du skal se på din skærm eller indfange øjeblikke. 

Sammenligning af størrelser

Huawei P30

Huawei P30 Pro

Huawei P30: De vigtigste specifikationer

Kameraet i Huawei P30 Pro er noget af det bedste, du kan få i dagens smartphone-marked. I samarbejde med Leica har Huawei skabt et kamera, der kan zoome og indfange detaljer som aldrig før.

Med 40 megapixels er kameraet i både Huawei P30 og Huawei P30 Pro enormt stærkt, men med P30 Pro er der tilføjet ekstra. En telelinse på 8 MP gør, at triplekameraet bliver til et quad-kamera med 5x optisk zoom. Med optisk zoom kan du zoome, uden at billedkvaliteten bliver nævneværdigt forringet. Derudover har kameraet 10x hybrid zoom, og med den intelligent AI og billedstabilisering, kan du skyde de skarpeste billeder med Huawei P30 Pro.

Du behøver ikke at skelne mellem dag og nat, når du bruger din Huawei P30 Pro.  

Samspillet mellem Huawei SuperSpectrum, Kirin 980 ISP og Huaweis egne algoritmer gør, at din Huawei-telefon optager alt det lys, som du end ikke selv kan se. På den måde kan du skyde billeder i høj kvalitet både i lys og i mørke.

Dit frontkamera lærer også dit ansigt at kende. Med sine 32 megapixels er der allerede lagt an til flotte billeder, men med avanceret ansigtsgenkendelse kan frontkameraet på Huawei P30 Pro justere skarphed og lysstyrke efter dit ansigt, så det passer perfekt til din profil. 

Batteriet er sprængfyldt med energi til at holde både din Huawei-telefon og andre devices kørende. Med 4200 mAh er der strøm nok til hele dagen, og Huawei P30 Pro kan tilmed dele strøm med andre devices. Har du hovedtelefoner, smartwatches eller en anden telefon, som du ønsker at lade op, kan du gøre det med din Huawei P30 Pro - og det kan gøre det trådløst. 

Desuden lader Huawei P30 lynhurtigt op. Har du delt al din strøm eller bare brugt den selv, kan du på blot 30 minutter lade Huawei P30 op til 70% igen. Det tager altså ikke mere end en frokostpause at få ladet din Huawei-mobil op igen.

Skærmen er fyldt med farver i høj kvalitet. Faktisk kan OLED-skærmen i Huawei P30 Pro vise over 16 millioner farver, og den måler 6,47”. Selvom skærmen ikke er den mest lyse på markedet, så er den mere end god nok, hvis du leder efter en smartphone, du kan game løs på.

Med valget mellem 6 GB RAM eller 8 GB RAM er der også hukommelse nok til at spille løs, og det samme hjælpe Kirin 980-procssoren også med. 

Hvor meget plads har jeg brug for?

Når du tager din nye Huawei i brug, har du masser af plads at boltre dig på. Uanset hvilken P30 du vælger, har du 128 GB at gøre godt med. Og det er altså mere end rigeligt til et almindeligt mobilforbrug. 

Hvis du skal bruge 1 GB lagerplads, skal du have cirka 200 billeder gemt på din smartphone. Det er mange, og du har altså plads til op mod 25.000 billeder, inden din Huawei løber tør for plads. 

Du har altså plads til masser af videoer, spil, apps og musik! Især musik, for 1 minuts lyd svarer til omkring 1 MB lagerplads. Det vil altså tage dig 1000 minutters musik at bruge bare 1 GB af de 128 GB, som du får med Huawei P30.