• Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • Fri returret indtil 31/1/2024
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • Fri returret indtil 31/1/2024

Samsung Galaxy S22-serien

Samsung Galaxy S22-serien flytter grænserne og åbner en helt ny verden for dig. Samsung Galaxy S22-serien opnår et nyt niveau for lys, tid, ydeevne og design, hvilket gør serien til en unik oplevelse for dig. Vær med til at træde ind i fremtiden, hvor Samsung sætter standarderne for, hvad du kan forvente af en smartphone.

Samsung Galaxy S22-serien består af tre modeller, nemlig Samsung Galaxy S22, S22+ og S22 Ultra. Uanset hvilken model du vælger, så kan du være sikker på at få en oplevelse, der nok skal imponere dig med hensyn til lys, lyd, batteritid, ydeevne og design.

Du kan læse mere om Samsung Galaxy S22-serie herunder, hvor du også kan købe den nye smartphone her hos Call me til en god pris.

Filtrer

Oplev Samsung Galaxy S22-seriens nyeste funktioner

Samsung Galaxy S22-serien er udstyret med den nye lysfølsomme sensor fanger alle detaljerne på dine billeder. Uanset lysforholdene så kan du tage billeder og optage videoer med fremragende resultater.

Tag Samsung Galaxy S22-serien med dig overalt uden bekymring om batteritiden. Takket være det store batteri på 5000 mAh og den intelligente processer så kan du få endnu mere ud af din smartphone. Batteriet holder længe, og det kan oplades hurtigt.

Der er fart på Samsung Galaxy S22-serien med den nye 4nm-processor. Det er første gang nogensinde, at en så kraftfuld processor er integreret i en Samsung Galaxy smartphone.

Samsung Galaxy S22-serien er bygget til at holde. Den er udstyret med det hidtil mest beskyttende glas, og så er den også vandafvisende.

Naturligvis er hele Samsung Galaxy S22-serien kompatibel med alt tilbehøret fra Samsung. Det kan eksempelvis være et Samsung Galaxy Watch.

Samsung Galaxy S22 og S22+ flytter dine grænser

Tag billeder og optag film som aldrig før. Samsung Galaxy S22 og S22+ løfter dine billeder til nye niveauer med hovedkameraet på 50 MP. Vil du også gerne tage skarpe billeder i mørke omgivelser? Den største og mest lysfølsomme sensor overvinder mørket, så du kan tage billeder og film på alle tider af døgnet.

Hvis du er vild med at optage video, så er Samsung Galaxy S22 og S22+ den rette smartphone for dig. Nu kan du nemlig filme i 8K, og opløsningen og stabiliteten er så høj, at du direkte kan udplukke det perfekte stillbillede fra dine videoer.

Samsung Galaxy S22 og S22+ giver dig en stor skærm med en høj opløsning, som du kan nyde godt af, uanset hvad du foretager dig. Skærmen har en dynamisk opdateringsfrekvens på 120 Hz, der gør gaming på mobilen til en ren fornøjelse.

Så hvad er forskellen på Samsung Galaxy S22 og S22+ mon? De to modeller ligner hinanden meget, men de adskiller sig dog fra hinanden ved, at S22 har en skærm på 6,1” med 1300 nits, mens S22+ har en skærm på 6,6” med 1750 nits. Dertil er S22+ en smule større end S22, og S22+ og er også udstyret med et større batteri.

Du kan få Samsung Galaxy S22+ i farverne Phantom Black og Phantom White. Samsung Galaxy S22 kan fås med farverne Phantom Black, Phantom White, Pink Gold og Green.

Samsung Galaxy S22 Ultra: Fremtiden er nu

Samsung Galaxy S22 Ultra er hurtigere og med en endnu længere batteritid end nogen anden Samsung Galaxy. Den skarpe og lysstærke skærm med en opdateringshastighed på 120 Hz gør, at alt føles intuitivt - uanset om du scroller, swiper, gamer eller skifter mellem apps.

Tag ultraskarpe billeder med hovedkameraet på hele 108 MP. Med Space Zoom kommer du endnu tættere på - faktisk kommer du hele 100 gange tættere på. Det er også ligegyldigt, hvor meget lys du er omgivet af. Nightography gør dig i stand til at tage flotte billeder om aftenen og natten.

Slå din kreativitet løs med S Pen. Med Samsung Galaxy S22 Ultra får du også glæde af en S Pen direkte indbygget i mobilen. Skriv noter med S Pen, og se din håndskrift blive forvandlet til tekst. Du behøver dermed ikke en tablet for at udvide din produktivitet og kreativitet med din S Pen.

Vil du gerne bruge flere programmer på samme tid? Intet problem. Takket være Split Screen kan du have to apps kørende samtidig på skærmen. Du kan således svare på en besked, mens du også browser på nettet.

Samsung Galaxy S22 Ultra har en skærm på 6,8” og 1750 nits, og den er tilgængelig i farverne Phantom Black, Phantom White og Burgundy.

Sammenligning af størrelser

Galaxy S22

Galaxy S22+

Galaxy S22 Ultra

Hold kontakten med Snapchat og Google Duo

Nu kan du også få endnu mere glæde af Snapchat. Du kan nemlig bruge alle de smarte kamerafunktioner fra Samsung Galaxy S22-serien direkte i Snapchat. Tag nogle sjove snaps med Space Zoom, Night Mode og nyd den høje billedkvalitet.

Med Google Duo kan du holde kontakten med både venner og familie. Her kan du nemlig videochatte og dele alle dine oplevelser - og med Samsung Galaxy S22-serien kan du regne med den gode oplevelse. Du kan også bruge Co-working til at dele din skærm på mobilen, så du kan arbejde på et projekt sammen med andre.