Der er ikke mange smartphones, der kan hamle op med Samsung Galaxy S5, når det gælder specifikationer. Samsung Galaxy S5 er et sandt kraftmonster med suveræne specifikationer, der giver den en imponerende ydeevne i forhold til alle slags opgaver.

Under motorhjelmen gemmer Samsung Galaxy S5 på software og hardware i absolut topklasse. Den indeholder kort sagt alt, hvad du overhovedet har brug i forhold til at få maksimal ydelse på alle fronter.

Udover et skarpt mobilkameraen sublim skærm og avanceret netværksteknologi byder Galaxy S5 nemlig på noget af det ypperste i forhold til processor og batteri.

Bomstærk processor

Det er først og fremmest den kraftfulde 2,5 GHz quad-core processor, der sikrer Galaxy S5 sine mange kræfter. I de fleste af de såkaldte benchmark-tests, som er en undersøgelse, vurdering og sammenligning af hukommelsen, harddisken og det samlede system, scorer den mange point og ligger helt i top.  Det betyder, at Galaxy S5 er lynhurtig og med sine 2GB RAM klarer den YouTube-videoer, surfing på nettet og de fleste spil så let som ingenting.

Bomstærkt batteri

Samsung Galaxy S5 har et kæmpe batteri på 2800 mAh, som sørger for, at der er strøm nok til lang tids intens brug. Faktisk klarer den snildt op til to dages normal brug, og selv hvis batteriet er ved at være fladt, kan du sagtens presse endnu mere ud af det, da ultraenergispare-indstillingen lukker alle unødvendige programmer ned og kun holder de mest basale kørende, hvilket kan holde din smartphone i live i hele og halve dage. Skulle batteriet være drænet, lader Galaxy S5 samtidig meget hurtigt op, hvorfor du efter kun godt en times opladning er klar igen.