Bliv kontaktet af en fra salgsafdelingen hurtigst muligt


Er du Call me kunde?    
Har du en tablet?    
Hvor mange bor der i husstanden?    

Din henvendelse behandles fortroligt. Læs vores privatlivsinformation her.

Huawei Mate 10 Lite Blå

Huawei Mate 10 Lite Blå

Mobiltester-score


Vælg farve


Vælg betaling - rente- og gebyrfrit


 

Vælg abonnement


Varen er på lager.
Forventet levering 2-6 hverdage

Det skal du betale pr. måned
Mobilens pris i 24 mdr.95 kr.
Abonnement149 kr.
Regningsadministration9 kr.
253 kr.
Det skal du betale her og nu
Oprettelse0 kr.
Levering til nærmeste posthus/pakkeboks 49 kr.
49 kr.
Har du en rabatkode?
Samlet mindstepris   2.487 kr.

14 dages fri returret
Ingen binding
Gør en forskel med TAL ORDENTLIGT

Beskrivelse

Huawei Mate 10 Lite

Med den nye FullView-skærm fra Huawei, leverer Huawei Mate 10 Lite et knivskarpt billede, som gør det ekstra lækkert at se sine portrætter og billeder fra Dual-lens kameraerne på både forsiden og bagsiden af telefonen. Den nye teknologi i den 5,9 tommer store skærm, giver en smuk widescreen i 18:9-skærmforhold.

Hele 4 kameraer: Dual-lens kamera på både for- og bagside

Huawei Mate 10 Lite leverer fantastiske billeder uanset motiv og omgivelser. Begge Dual-lens kameraer kan tage billeder med en indbygget sløringsfunktion, som bl.a. giver mere kunstneriske billeder og forbedrer billeder taget i svag belysning.

Du har også mulighed for at justere fokus, efter du har skudt dit billede. Her kan du også efterfølgende vælge en masse fede bokeh-effekter til dine billeder. Derudover indfanger Mate 10 Lites billedbevægelsestilstand ikke kun de statiske billeder, men også dynamiske 2 sekunders minifilm. På den måde bliver alle dine billeder til små film, så du har en masse minder fra de stunder, hvor billedet blev taget.

Elegant og stilfuld smartphone

Huawei Mate 10 Lite er designet med bløde afrundede kanter og kurvet glas, hvilket er med til at give telefonen et flot og elegant design.

Brugerfladen er integreret med Huaweis EMUI, der tilpasser sig brugerens adfærd på smartphonen, og fingeraftrykslæseren der bliver mere nøjagtig for hver gang den bruges, er placeret på bagsiden for at gøre telefonen nemmere at bruge.

Hurtig mobil og lang batteritid

Huawei Mate 10 Lite leveres med 8-core Kirin 659 chipsæt, 4 GB RAM og 64 GB indbygget hukommelse. Det gør telefonen i stand til at køre flere applikationer samtidigt. Derudover er der mulighed for at tilføje op til 256 GB ekstern hukommelse.

Med Huawei Mate 10 Lite skal du ikke bekymre dig om batteriet. Mate 10 Lite har nemlig et stort 3300 mAh batteri, som kan holde i op til to dage.

Ekstra features som Dual SIM

Huawei Mate 10 Lite har også Dual SIM, som gør det muligt at have to forskellige sim-kort i mobilen samtidig. På den måde kan Huawei Mate 10 Lite både være din privattelefon og arbejdstelefon på en og samme tid. Dual-SIM er også en fordel, hvis man køber et udenlandsk sim-kort på sin rejse, men samtidig gerne vil have mulighed for at bruge sit danske nummer.

På Huawei Mate 10 Lite er fingeraftrykslæseren placeret på bagsiden af mobilen, så når du tager Mate 10 Lite op i hånden låser den automatisk op.

Salgskassen indeholder

Huawei Mate 10 Lite, Oplader, USB-kabel, Headset, TP-beskyttende film (sat på før levering).


Brugeranmeldelser

Mobiltester-score

Tobias 23 år, Frederikshavn

I dagene jeg har haft Huawei mate 10 lite, har den været fantastisk! Telefonen dækker alle behov, man kunne kræve af en smartphone. Godt kamera, fede features, lækkert design og en stor skærm. En fantastisk telefon for studerende eller andre som ikke har lyst til at poste 6000 efter en god telefon

Læs hele anmeldelsen >>

Design
Telefonen er bygget op om en aluminiumsramme. Den har afrundede hjørner og et meget slankt design. Kameraet, som er placeret øverst på bagsiden, stikker dog ud fra selve rammen. Dog er det så lidt, at man ikke lægger mærke til det. Placeringen af kameraet gør at selvom det stikker en smule ud, så ligger telefonen helt lige og stabilt på en jævn flade. Men finder man stadig dette generende, kan man med fordel anskaffe sig det originale cover. Så fremstår telefonens bagside fuldstændig ren – og uden at gå på kompromis med kameraets funktioner.

Volumen- og standbyknapperne er placeret på siden - men de er så tynde, at de går helt i ét med det slanke design.

Det tynde aluminiumsdesign gør - sammen med størrelsen – at mobilen er en anelse svær at anvende og holde fast i med én hånd. Igen er det en fordel at anskaffe det originale cover, fordi det hjælper på disse problemer.

Mate 10 lite er født med beskyttelsesfilm, hvilket er super lækkert. Dog har jeg oplevet, at filmen kan være lidt skarp i kanterne, når man swiper fra siden – eksempelvis for at tilgå kameraets mange indstillinger.

Der er placeret fingersensor bagpå, hvilket er med til at gøre fronten helt stilren og give mere plads til skærmens størrelse. Sensorens placering bagpå er også god, for den passer lige med pegefingerens placering, når man griber om telefonen.

Navigation/Styresystem
Huawei har deres eget layout til Android, som kaldes EMUI. Navigationen i dette kan være lidt svær, hvis man kommer fra ”ren” Android eller iPhone. Mulighederne for en specifik tilpasning til ens personlige behov er dog som følge af styresystemet helt enorme. Der er eksempelvis mulighed for at ændre ikoner, temaer og effekter på skærmlåsen. Det er også muligt at vælge mellem en skuffe/standardtilstand, hvilket omhandler placeringen af apps. Alt i alt er Mate 10 Lite en mobil man er i stand til at forme præcis efter sine egne behov.

Generel brug
Telefonen fungerer kanongodt! Især fingersensoren, som jeg både bruger som en genvej til at låse mobilen op, men også som hurtig adgang til apps. Mate 10 Lite har en 1.7 GHZ octa-core HiSilicon Kirin 659-processor og har 4 GB ram. Når jeg har spillet spil, så har det været uden problemer - telefonen er snildt i stand til at køre de tungere spil uden at hakke eller virke tung i det. Jeg har uden problemer været i stand til at skifte mellem spil og andre apps. Skærmstørrelsen kan let nedjusteres ved blot at swipe hen over navigationslinjen. Dette gør at skærmen laves til et lille vindue, så man kan nå alt på telefonen kun med en tommelfinger. Udover det, kan man også anvende funktionen dual window, hvilket gør at man kan have to apps eller internetvinduer åbne på samme tid.

Skærmen
Skærmen på Lite 10 er god, og den har gode skarpe farver. Selve skærmen er 5.9 tommer, og de er godt fordelt. Fingersensoren er jo placeret bagpå – og det giver mulighed for en skærmratio på 76.49%. Telefonens skærm fremstår derfor utrolig lækker. Navigationslinjen er også integreret i skærmen, så heller ikke denne løber med skærmplads. Skærmens størrelse og forhold betyder dog også at nogle apps ikke passer i skærmens størrelse. Den overvejelse har Huawei dog haft med, og derfor har de lavet en funktion, hvor apps og hjemmesider tilpasses hele skærmen så størrelsen ikke bliver en gene.

Kamera
For mig er et godt kamera essentielt for en god telefon, og det er derfor også her jeg mærker, at Huawei har sparet lidt i forhold til deres flagskibsmodel. Der er naturligvis både kamera for og bag. Bagpå er det på 16 og 2 megapixel, og foran er det på 13 megapixel. Det giver naturligvis stadig en aldeles glimrende billedkvalitet. Kameraets anden linse fotograferer udelukkende sort/hvid, hvilket er en fed effekt, som får det totale billede til at gå mere i kontrast. Frontkameraet kan også sløre baggrunden, hvilket giver en lækker effekt med mulighed for virkelig at tage nogle lækre billeder. På billederne spiller både farve og dybde super godt. Kamerafunktionen indeholder også en lang række features som eksempelvis panorma, slowmotion og tidsforkortelse. Udover det, har telefonen også en pro-funktion, hvor man kan lege med alt fra lukketid til kontrast. Alt i alt altså et godt produkt! Men ønsker man at mobilen kan være en erstatning for et almindeligt kamera, så skal man vælge en bedre model.

Lyd
Her er jeg svært glad for Lite-modellen fremfor Pro-modellen. Det skyldes, at Huawei har ladet AUX-stikket blive i Lite – og det er jeg hyppig bruger af. Rigtig mange steder bruger man stadig AUX-stik i forbindelse med lydafspilning, så det ville jeg nødig være foruden. AUX-indgangen sidder i bunden, hvilket betyder at der kun er én højttaler. Det medfører, at lyden kun er i stereo. Dette taget i betragtning, er lyden dog ganske udmærket. Hvis man skruer lyden for højt op, bliver denne dog meget diskant og næsten skinger at høre på. Drejer det sig om al andet lyd end musik klarer højttalerne det fint. Personligt foretrækker jeg et par gode hovedtelefoner frem for en indbygget højttaler. Der følger et headset med til telefonen der desværre ikke er i ret god kvalitet, og lyden er naturligvis derefter.

Applikationer
Telefonen har rigtig mange apps installeret på forhånd, hvilket jeg synes er generende. Her er der blandt andet tale om tre spil og Booking.com. Det er dog ikke ret svært at fjerne igen - men en irriterende detalje. Kritikken af Huaweis dårlige indbyggede tastaturer har de også fået gjort noget ved: SwiftKey er nemlig installeret og sat som standardtastatur. Det giver mulighed for let at tilpasse det til ens personlige behov. Huawei har også en Health-app, som tæller skridt. Appen er designet til at kunne kobles til deres aktivitetsure og virker også i samarbejde med eksempelvis MyFitnessPal.

Internet
Mate 10 lite har 4G og kører bare kanongodt. Telefonen skifter selv mellem WiFi og mobilnet, når man forlader områder med tilgængeligt WiFi og kommer tilbage igen. Derved undgår man at anvende unødvendig data fra sit mobilabonnement. Jeg har ikke oplevet problemer med modtagelsen, hverken ved WiFi eller ved anvendelsen af data.

Andet
Mate 10 Lite har et godt batteri, som holder til en dags forbrug. Jeg har flere gange brugt den det meste af dagen til noter, kommunikation, navigation og spil uden at løbe tør for strøm. Skulle man alligevel føle at mængden af tilbageværende strøm er kritisk, har modellen et hav af muligheder for at spare strøm. Her kan man naturligvis lukke apps og skrue ned for lysstyrken. Men skal man virkelig spare, har Huawei lavet en ultra-strømsparefunktion, hvor det kun er muligt at modtage og sende opkald og beskeder. Det virker som en stor begrænsning, men så holder strømmen altså også i 15 dage på standby.

I telefonen er der plads til enten 2 SIM-kort eller 1 SD-kort og 1 SIM-kort, så man kan snildt bruge den som både arbejds- og privattelefon. 
Mate 10 Lite har ikke USB-C, så opladningen forgår i almindeligt tempo, hvilket dog også er ret hurtigt.

Grund
Jeg giver Mate 10 Lite 5 stjerner, da den lever fuldt op til, hvad man forventer af en telefon i den prisklasse - og meget mere til! Mate 10 Lite kan næsten konkurrere med topmodellerne, hvilket er mere end forventet af en telefon i den prisklasse. Et sikkert og godt køb i mine øjne.

Charlotte Skovlund Jensen 51 år, Slagelse

Huawei Mate 10 Lite giver en rigtig god oplevelse og er meget brugervenlig. Den fungerer super fint - såvel arbejdsmæssigt som til fritid og sport.

Læs hele anmeldelsen >>

Design
Mate 10 Lite er virkelig velbygget med et lækkert design. Designmæssigt er telefonen enkel og med navnet Huawei som det eneste på fronten.
Powertasten og volumentasten falder rigtig godt ind i designet.

Navigation/Styresystem
Mate 10 Lite er nem at gå til - navigations/styresystemet er letforståeligt og ligger lige til.

Generel brug
Mate 10 Lite har et kraftigt batteri og batteritiden, selv ved meget brug, kan række til en hel dag. Jeg har omkring 15-20 procent batteri tilbage lige inden sengetid, selvom jeg har brugt mobilen meget.

Skærmen
Skærmen er en god, stor skærm som fylder rigtigt meget, men som alligevel er let at betjene med én hånd. Fingeraftryksscanneren er placeret på bagsiden, hvilket er dejligt og nemt. Skærmen er flot og skarp, farverne gode og der er fine kontraster. Skærmen reagerer hurtigt og præcist, og den er fantastisk til spil, video og læsning af bøger og magasiner.

Kamera
Huawei Mate 10 Lite tager rigtig skarpe billeder – der er mange muligheder med flere kameraer i selve telefonen. Kameraene er lette at bruge, og tager billeder hurtigt. Kameraet har autofokus, touchfokus, panorama og HDR blandt funktionerne. Der er gode muligheder for avancerede indstillinger på kameraene alt efter, hvad man fotograferer. Samtidig er det muligt at indstille kameraet til en ganske simpel indstilling.

Lyd
Mate 10 Lite er superfin at tale i – lydkvaliteten er rigtig god og klar.

Applikationer
Telefonen åbner apps og tjenester rigtig hurtigt og man kan snildt have gang i mange apps samtidig – uden at det mærkes på hastigheden. Jeg streamer musik og video helt uden problemer.

Internet
Mate 10 Lite går nemt og fint på internettet og arbejder hurtigt.

Andet
Jeg kan varmt anbefale denne telefon - den er overraskende god og har en pris der kan overkommes af de fleste.

Grund
Det er klart en telefon, som lever op til mit brug. Den følger godt med – både i forhold til arbejdet, men også privat. Den er rar at have med - både i naturen, sportsmæssigt og hjemme. Det betyder meget, at den har en lang batteritid og at den er ret hurtig til at lade op. Den store skærm gør det nemt at se film, læse eller skrive. Lyden er god, og giver en god oplevelse. Det er dejligt med de mange muligheder, som kameraene byder på og også nemt at tage billeder.

5,9" skærm

1080 X 2160

16+2MP

4G LTE