De to nye flagskibe fra Huawei blev lanceret til MWC 2017, og de tiltrak sig med det samme opmærksomhed. Det er især det lækre design og knivskarpe kamera, der var kilde til megen af opmærksomheden. Der er blevet arbejdet med at give en endnu bedre brugsoplevelse ved at kombinere smukt design, kraftfuld hardware og et helt unikt kamera. Det betyder, at der virkelig er noget at komme efter med de to nye smartphones.

Det vakte opsigt, da Huawei og Leica annoncerede, at de ville samarbejde om at revolutionere smartphone-kameraet. Første udgave imponerede både brugere og anmeldere, og det er bestemt også tilfældet med deres 2.0-udgave. Derudover har Huawei også gjort designet endnu mere lækkert med deres Hyper Diamond Cut. Hvis du bare kiggede på mobiltelefonens slanke og elegante linjer, ville du ikke vide, at der gemmer sig et kraftværk nedeunder. Den kraftfulde Kirin 960-processor sørger for, at Huawei P10 skiller sig ud. Der er tale om et pletskud af en smartphone.

Flagskibene fra Huawei i lækre farver og velkendt design

Både Huawei P10 og P10 Plus har velkendte elementer fra den populære P9 i designet. Men der er dog små, og alligevel store, ændringer på de to nye smartphones.

En af de største ændringer er, at fingeraftryksskanneren er flyttet om foran på mobilen, og der er kommet mange interessante nye farver til. Der er ingen fysisk Hjem-knap. Den er nemlig skjult under glasset – hold fingeren nede på fingeraftryksskanneren, hvis du vil tilbage til din home-screen.

Huaweis Hyper Diamond Cut finish gør Huawei P10 endnu mere lækker at have i hånden. Det ultra-tynde design gør den samtidig til en fornøjelse at se på.

Fyldt med power og imponerende specs

De to smartphones kommer med den nyeste Kirin 960-processor, hvilket gør dem lynhurtige. Den imponerende processor giver et kæmpe power-boost til deres specs, hvilket vi allerede har set i Mate 9 sidste år. Kirin 960 kaldes for markedets hurtigste processor, og den vil levere år efter år.

Det er ikke kun med hensyn rå power, at Huawei P10 er blevet forbedret. De to smartphones har også fået forbedret deres batterikapacitet, så det holder i endnu længere tid. Huawei P10 Plus kommer med enten 4 eller 6 GB RAM, afhængig af hvilken version du køber.

Tag blændende billeder med kameraet i Huawei P10

Huawei fortsætter parløbet med Leica på de to nye flagskibe. Det allerede imponerende kamera er blevet opgraderet på begge mobiltelefoner – Huawei P10 Plus får et dual-kamera 2.0 med optik, der skulle være anderledes end den i P10.

Det er dog ikke kun selve optikken og det tekniske, der er spændende ved det nye kamera i Huawei P10. Da Huawei lancerede de to smartphones til Mobile World Congress, var det især det nye Portrait-mode, der imponerede folk. De to smartphones har begge et 8 MP frontkamera, og det er dette, der er udstyret med det nye Portrait-mode.

Skærmen på P10 giver dig alle detaljerne

Skærmene på de to nye flagskibe er LCD-skærme med helt op til 16 millioner farver, så du virkelig får en lækker, mættet farveoplevelse. På den måde får du altid alle detaljerne med.

Huawei P10 får en 5.1 tommer Full HD-skærm. Det betyder, at den vil have en screen-to-body ratio på 71.2%. Selve opløsningen på den nye smartphone er 1080 x 1920 pixels.

Huawei P10 Plus får en lidt større skærm. Den har nemlig en 5.5 tommer WQHD-skærm med en opløsning på 2560 x 1440. Det resulterer i en screen-to-body ratio på 71.6%.

Huawei P10 får gode anmeldelser i et væld af tests

Der er fyldt med roser i de mange tests og anmeldelser af Huawei P10. Det er dog heller ikke uden grund, da det var en af de mobiltelefoner, der tiltrak sig størst opmærksomhed til MWC 2017.

Mange fremhævede især, at det øgede fokus på det ergonomiske har gjort en betydelig forskel. Huawei P10 har fået runde hjørner, der har gjort en klar forskel ift. den daglige brug.

Det overrasker dog ingen, at kameraet får en del rosende ord med på vejen – igen. Samarbejdet mellem Leica og Huawei giver dig nemlig et af markedets bedste smartphone-kameraer iflg. mange anmeldelser.