iPhone X

iPhone X er desværre udgået, men vi har altid de nyeste modeller fra Apple.

Super Retina-skærm

Med iPhone X er enheden blevet én stor skærm. Og hvilken skærm! Den helt nye 5,8" Super Retina-skærm er en fryd for øjet og ligger rigtig godt i hånden.

Innovativ teknologi

Skærmen bruger nye teknikker og teknologier for præcist at kunne følge designets kurver og nå helt ud i de smukt afrundede hjørner.

OLED – designet til iPhone X

Den første OLED-skærm, der lever op til de høje iPhone-standarder, med præcise og strålende farver, ægte sort, høj lysstyrke og et kontrast­forhold på 1.000.000:1.

TrueDepth-kamera

De kameraer og sensorer, der gør det muligt at bruge Face ID, er noget af det mest sofistikerede tekno­logi, Apple nogensinde har udviklet. Alligevel fylder det nærmest ingenting.

Helt nyt design

For- og bagsiden er lavet af det mest holdbare glas, der nogensinde har været i en smartphone. Designet er vand- og støvafvisende, omsluttet af et elegant bånd i rustfrit stål – og du kan oplade trådløst.

Intuitive bevægelser

Velkendte bevægelser gør navigationen naturlig og intuitiv. I stedet for at skulle trykke på en knap kan du komme tilbage til hjemme­skærmen med et enkelt swipe – uanset hvor du er.

Helt nyt design

Nu kan du bruge dit ansigt som adgangskode. Med Face ID kan du låse din iPhone op og foretage godkendelser på en ny og sikker måde.

Ansigts-registrering

Face ID fungerer takket være TrueDepth-kameraet og er nemt at sætte op. Det projicerer og analyserer mere end 30.000 usynlige punkter for at kunne lave en nøjagtig digital model af dit ansigt.