• Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!

Billige mobiltelefoner

Hos Call me har vi et stort udvalg af de fedeste og billigste mobiler. Når du køber en billig mobiltelefon hos Call me, får du samtidig et af vores mobilabonnementer med i handlen til en skarp pris.. Billig mobil og billigt mobilabonnement - det passer som fod i hose.

Se hele udvalget af vores mobiler til en meget skarp pris her, og find din nye mobil hos Call me i dag.

Filtrer

Find en billig mobil hos Call me

Hos Call me elsker vi billige mobiler til skarpe priser. Vi elsker at kunne give vores kunder adgang til nogle af markedets mest avancerede mobiler, uden at det skal koste alverden. Og i dag er langt de fleste nye mobiler ekstremt avancerede, selvom de er billige. Du kan få en simpel mobil til en lav pris, der stadig har et godt kamera, en stærk processor og masser af avancerede funktioner. Af og til kan du endda finde en billig klaptelefon

Hos Call me kan du finde de allerbilligste telefoner og dem, der koster lidt mere, men stadig markant mindre en flagskibsmodellerne. 

En smart måde at finde en billig telefon på, er ved at gå efter de lettere serier end flagskibsmodellerne. Eksempelvis at vælge en iPhone SE eller en Samsung fra Samsung Galaxy A-serien. Stort set alle smartphone-producenter har en serie af “lettere” og billige mobiler. De er stadig avancerede og udstyret med de nyeste funktioner. De koster bare meget mindre.

Billige iPhones

Hos Call me kan du altid finde et stort udvalg af billige mobiltelefoner, herunder også et udvalg af billige iPhones. Hvis du leder efter en billig iPhone, kan du med fordel se efter de mere “lette” modeller eller dem, der har ét eller flere år på bagen. Dem vil du kunne finde til en særdeles god pris, og nogle af dem vil endda være på tilbud. 

Hvis du vælger en iPhone SE, så får du alt det bedste fra iPhone kogt ned til en pakke, der er både kompakt og stærk. Her får du alle de bedste funktioner og faktisk bare alt det, der gør den nuværende linje af iPhones god. 

Men du kan også vælge en ældre serie af iPhones, hvis du vil have en virkelig stærk men billig smartphone. Hvis du vælger en “Pro” udgave af den foregående serie, så får du en billig smartphone, der er god både nu og mange år ud i fremtiden.

I takt med at mobilerne bliver mere avancerede, så holder de også længere. Det er godt nyt for dig, der jagter en billig mobiltelefon, uanset om det skal være en iPhone eller en Android-mobil.

Billige telefoner med Android

Hvis du vil have en billig Android-mobil, så har du rigtig mange muligheder. Samsung er kendt for deres billige Samsung Galaxy A-serie, OnePlus er kendt for deres billige OnePlus Nord-serie og Motorola er kendte for deres billige Motorola Moto-serie  og Xiaomi er kendt for deres billigere Xiaomi Redmi-serie.

Tjek også priserne på Nokia, Doro og Sony.

Rigtig mange Android-producenter går nemlig målrettet efter at producere billige smartphones, der kan næsten alt det, som de bedste kan. Dem kan du med fordel gå efter, når du jagter en billig mobil. 

Men selve flagskibsmodellerne kan du også få billigt fra tid til anden. Der er nemlig mange om buddet på Android-markedet, og det kommer dig til gode som forbruger. Hold derfor øje med vores side her og se, om du kan finde lige netop den billige mobiltelefon, som du leder efter, her hos Call me.