Apple nyheder

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om Apple og Apples lanceringer af nye iPhones og iPads.

iPhone 12 Pro

Apple præsenterede deres nye iPhone 12 Pro og 12 Pro Max. Med iPhone 12 Pro-modellerne får du 5G-hastighed, A14 Bionic-chippen, der er den hurtigste chip i en smartphone nogensinde, et helt nyt design og et Pro-kamerasystem, der er optimeret til svagt lys. iPhone 12 Pro er med andre ord løftet til et nyt, højt niveau.

iPhone 12

Apple præsenterede også deres nye iPhone 12 og 12 mini. iPhone 12-modellerne er udstyret med 5G-hastighed, den lynhurtige A14 Bionic-chip, helt nyt design i ultra-stærkt Ceramic Shield glas, OLED-skærm fra kant til kant og nat-tilstand på alle kameraer. Og med den nye iPhone mini fås den nu i to perfekte størrelser.

Apple Watch Series 6

Apple præsenterede deres nye Apple Watch Series 6, der som noget helt nyt kan måle iltoptagelse og iltmåling i blodet. Det hjælper dig med at holde endnu bedre styr på din overordnede sundhed. Apple introducerede samtidig med det nye styresystem watchOS 7 den nye Family Setup funktion, som lader dig sætte et Apple Watch op via en andens iPhone. Så kan dit barn eller ældre familiemedlem få glæde af de fede Apple Watch funktioner, selvom de ikke har en iPhone. Du kan få Apple Watch Series 6 i 5 fede farver: blue, silver, space gray, gold aluminium og en ny (PRODUCT)RED version.

Apple Watch SE

Apple lancerede også det nye, budgetvenlige Apple Watch SE, der er spækket med de vigtigste Apple Watch-features i et lækkert design til en skarp pris. Du får blandt andet den største Apple Watch skærm, Family Setup, faldregistrering og avancerede fitness funktioner.

iPad 8th gen.

Apple præsenterede deres første iPad for 10 år siden. Det markerer de i år med lanceringen af den nye Apple Watch 8th gen. Den nye iPad er udstyret med den kraftfulde A12 Bionic-chip, 10,2” Retina-skærm, avancerede kameraer og et forbedret batteri, der holder hele dagen.

iPad Air

Apple har også givet deres populære iPad Air en opdatering. Den nye iPad Air byder på en ny 10,9” skærm, der dækker hele fronten, et nyt 12 megapixel kamera og en ny generation af Touch ID. Den velkendte Touch-knap er fjernet for at gøre plads til den store skærm. I stedet er har Apple integreret Touch ID sensoren i topknappen. Med den nye A14 Bionic-chip er iPad Air den mest kraftfulde iPad Air til dato. Du kan få iPad Air i 5 nye, fede farver: silver, space gray, rose gold, green og sky blue.

Vil du være den første, der får besked, når du kan bestille de nye iPhones?

Send en sms med APPLENYT til 1919*, så er du blandt de første, der får besked, når presalet starter.

*Ved at tilmelde dig vores sms-service accepterer du, at Call me må sende dig nyheder, tilbud og information om køb af Apple produkter via sms. Let framelding ved at sende APPLENYT STOP til 1919.