• Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri returret indtil 31/1/2024
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri returret indtil 31/1/2024

Google Nest Hub

Hvis du har udstyret dit hjem med en masse smarte enheder, får du brug for et kommandocenter, hvorfra du kan udstede ordrer til dine smarte enheder. Med en Google Nest Hub kan du styre alle de smartenheder, der er tilsluttet dit Wi-Fi-netværk. Hubs skærm giver dig mulighed for at styre og kontrollere alt, hvad du ønsker, hvilket gør dit hjem til et ægte Smart Home. 

Filtrer

Hold styr på alt det sjove og praktiske med Google Nest Hub

Du kan afspille musik og videoer fra din Google Nest Hub-skærm på alle de enheder, der er en del af dit Google Home. Her kan du afspille alle de bedste serier fra dine yndlingsstreamingtjenester eller slå det fra, hvis nogen i et værelse i den anden ende af huset har glemt det. Du kan også afspille musik på højttalerne i dit hjem.

På denne måde kan du også bestemme, om alle højttalere skal spille eller kun nogle enkelte højttalere. Alt afspilles via YouTube, Spotify eller TuneIn, og du kan vælge, om du vil bruge dine fingre eller kommandoer med Google Assistant til at betjene din Nest Hub. Bare sig "Hey Google", og så lytter din Nest Hub til dig.

Men det er ikke kun de sjove ting, det er også alle de praktiske ting, du kan styre via din Google Nest Hub. Bed Google om at tænde eller slukke lyset i dit hjem, lad alle i huset vide, at aftensmaden er klar, eller sluk alle skærme i dit hjem, når du går.

Google Nest Hub er din assistent hele døgnet

Google Nest Hub er et kommandocenter og selve stedet, hvor du kan holde styr på din dag. Med Nest Hub kan du få en god start på dagen, holde styr på dagen og afslutte din dag godt, så du er klar til en ny dag. Hvis du placerer din Google Nest Hub på dit natbord, vil du være i stand til at vågne ganske roligt og blidt, mens en solopgang spiller på skærmen.

Mens din Nest Hub afspiller din alarm, vil solen på skærmen gradvist stige i lysstyrke, så du vågner gradvist. Med blot et vink med hånden kan du fortælle din Nest Hub, hvis du ikke er helt klar til at vågne endnu og gerne vil holde øjnene lukkede et par minutter mere.

Nest Hub kan også hjælpe dig med at falde i søvn, samt måle din søvn, så du kan være sikker på, at du sover godt og længe nok. Og når du vågner, viser Google Nest Hub dig en liste over dagens opgaver, så du ved, hvad der er på dagsordenen. Du kan også se her, hvad resten af din familie laver i dag, så du kan planlægge ud fra deres planer.