• Levering: 1 - 2 hverdage
  • 14 dages fri returret
  • Stort udvalg af populære mærker
  • Gode anmeldelser fra vores kunder
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • 14 dages fri returret
  • Stort udvalg af populære mærker
  • Gode anmeldelser fra vores kunder

Google Nest WiFi

Google har designet et WiFi-netværk, der erstatter den traditionelle router, og som giver et stabil WiFi dækning i hele din bolig. Du skal dog stadig have en aftale med en internetudbyder og et modem, før Google Nest WiFi fungerer.

Filtrer

Google tilbehør

Få dækning i hele boligen med Google Nest WiFi

Et Google WiFi-netværk består af flere små routere, som du distribuerer rundt i dit hjem. Dette sikrer, at du kan dække hele dit hjem med internet, og at du vil have en stabil og stærk forbindelse hele vejen igennem.

En enkelt Google Nest WiFi-router dækker op til 120 kvadratmeter. Det betyder, at du ikke behøver mange Google Nest WiFi-punkter for at dække hele dit hjem med hurtigt og stabilt internet.

Et Google Nest WiFi-punkt dækker op til 90 kvadratmeter. Fordelen ved dette er, at du frit kan bevæge dig rundt i dit hjem, når du bruger dit Wi Fi-netværk. Hvis du har et videoopkald og skal flytte fra den ene ende af huset til den anden, kan du gøre det uden nogen afbrydelse.

Google Nest WiFi forlænger rækkevidden på dit WiFi-netværk

Hvis du bestiller Google Nest WiFi, har du mulighed for at vælge en router samt et eller flere adgangspunkter. Et adgangspunkt til Google WiFi kaldes et Google Nest WiFi point. Med et adgangspunkt kan du dække yderligere 90 kvadratmeter med dit WiFi-signal, så du kan nå alle hjørner af dit hjem. Dette er også praktisk, hvis du har et gæstehus eller skur, der har brug for WiFi.

Men du får ikke kun internet, når du køber Google Nest WiFi. Du køber også en smart-enhed, som du kan styre dit netværk med via Google Assistant ved blot at sige nogle kommandoer højt. "Hey Google - tænd for musikken i stuen", og straks begynder dit Google Nest WiFi-punkt at afspille musik.

Du kan også styre din WiFi-forbindelse med dit adgangspunkt. Dette er især nyttigt, hvis du vil overvåge dine børns internetbrug. Alt dette gøres i Google Home-appen, hvor du også kan administrere alle enheder, der er forbundet til dit Google WiFi-netværk.

Du skal ikke bekymre dig, hvis der er for mange mennesker i din husstand, der er forbundet til Google WiFi på samme tid. Den kan håndtere op til 200 enheder på samme tid, og mange i husstanden kan streame i 4K-opløsning på samme tid.