• Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri returret indtil 31/1/2024
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri returret indtil 31/1/2024

Apple Watch S6

Se Call mes udvalg af Applewatch Series 6 urene herunder. Klik her for at se hele udvalget af Apple Watch hos Call me. 

Filtrer

Apple Watch Series 6 giver dig det fulde overblik over din sundhed

Hvis du vil have et større indblik i din sundhed, kan du med fordel vælge et Apple Watch Series 6. Her får du nemlig lige præcis det, hvor du via avancerede sensorer og apps kan tracke og holde øje med mange aspekter af din sundhed. 

  • Du kan måle iltniveauet i dit blod, som du kan bruge til at forstå din krops tilstand og sundhed bedre.
  • Du kan foretage et EKG-app med EKG-appen, der tager et elektrokardiogram direkte fra dit håndled. 
  • Du kan få overblik over din søvn og sove bedre med Søvn-appen fra Apple. Søvn er et af de vigtigste parametre i forhold til sundhed, og derfor er det vigtigt, at du sørger for at sove godt og nok. 
  • Track alle dine bevægelser hele dagen eller sæt dit Apple Watch Series 6 til at tracke dine træning.

Altså får du med et Apple Watch Series 6 alle muligheder for at overvåge og sikre, at din sundhed er lige, som den skal være. 

Apple Watch Series 6 giver dig fuld kontrol og fleksibilitet

Med Apple Watch Series 6 kan du gå ud i den store verden og lade din iPhone blive derhjemme. Apple Watch Series 6 understøtter nemlig mobil forbindelse, så du kan tilgå mobilnettet uden din telefon. Bemærk dog, at mobilforbindelse kræver trådløst dataabonnement til dit Apple Watch. 

Men hvis du har et dataabonnement, kan du tage dit eksklusive Apple Watch Series 6 med dig på farten og høre musik, finde vej og betale med Apple Pay. 

Og du kan følge med i, hvad der sker på dit Apple Watch Series 6, altid. Med Altid aktiv-Retina-skærmen kan du altid se på din urskive og få indblik i, hvad der sker. Skærmen på Apple Watch Series 6 er 2,5 gange så lys som på forgængeren, hvorfor ingen detaljer gå tabt. 

Apple Watch Series 6 forener det bedste fra iPhone i et smartwatch

Hvis du har en iPhone og gerne vil have mere ud af den, er så Apple Watch Series 6 det oplagte valg. Apple Watch Series 6 gør nemlig, at du kan få endnu mere ud af de mange funktioner, der gemmer sig iPhone eller iPad. 

Med Apple Maps kan du let finde vej med din iPhone. Men med dit Apple Watch Series 6 behøver du ikke at bruge din iPhone. Her guider dit Apple Watch dig frem med lyd og vibration, så du nemt finder hen til din destination. 

Du kan ligeledes foretage mange af de samme ting på dit Apple Watch Series 6 som på din iPhone. Foretag opkald, besvar beskeder og lyt til musik. Dit Apple Watch Series 6 er en genvej og en ny vej til de funktioner, du elsker ved din iPhone.