• Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!
  • Rentefri afbetaling
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!
  • Rentefri afbetaling

Apple Watch Series 8

Den seneste og ottende generation af Apple Watch er landet, og hos Call me kan du nu få fat i den eftertragtede Apple Watch Series 8. Apples seneste innovation tilføjer flere banebrydende features med blandt andet Crash Detection, temperatursensorer og et øget fokus på at understøtte og optimere din træning samt mulighed for international roaming. Apple Watch Series 8 er nu blevet mere uundværlig end nogensinde.

KUN ONLINE

Spar 30% på tilbehør fra Nudient

Rabatten fratrækkes automatisk i kurven.

Filtrer

Apple Watch Series 8 højner sit fokus på personlig wellness og sundhed

Apple Watch Series 8 bygger videre på Watch 7-seriens avancerede sundhedstracking og skaber endnu dybere indsigt i kvinders sundhed samt forskellige søvnstadier, der hjælper dig med at optimere og forstå din søvn. Derudover tilbyder uret også tracking af dit iltniveau og hjerteaktivitet, hjælp til at huske medicin, vitaminer samt tilskud via Medicin appen samt en forbedret træningsapp, der præsenterer helt nye muligheder for at få det optimale ud af din træning. Med andre ord tager Apple Watch Series 8 sundhed til helt nye højder. 

Apple Watch Series 8

Watch 8-seriens temperatursensor kan følge din cyklus

En af de helt store nyheder, som Apple Watch Series 8 introducerer, er den indbyggede temperatursensor - rent faktisk to: en under displayet og en på bagsiden, der er tæt på huden. På den måde kan uret måle mere præcist og give dig mere retvisende informationer. 

Den nye temperatursensor være en hjælp til kvinder, der enten menstruerer eller prøver at blive gravide. Uret indsamler automatisk informationer om menstruationscyklus, så det blandt andet er muligt at følge, hvornår menstruation eller ægløsning forventes. Alle informationer er naturligvis beskyttet via kryptering på enheden og kan kun tilgås via din personlige kode, Touch ID eller Face ID. 

Et nyt skridt for din sikkerhed med Crash Detection

Apple Watch S8 GPS 45mm

En anden ny feature, som Apple præsenterer i Watch 8-serien, er Crash Detection. Helt særlige sensorer er indbygget i uret, der kan identificere, hvorvidt du er involveret i en bilulykke. Apple Watch Series 8 indeholder et avanceret gyroskop med tre akser og accelerometer med høj G-kraft, der er i stand til at opfange op til 256 G. 

Crash Detection fokuserer på at registrere tre forskellige typer af biluheld: påkørsel fra siden, påkørsel bagfra og ved biler, der ruller rundt. Samtidig opfanger den information fra urets mikrofon og barometer. Igen værner Apple om dit privatliv, og Crash Detection er derfor kun aktiv, når du kører. Ligeledes forarbejder den kun data ved overhængende fare for uheld.  

Low Power Mode forlænger batterilevetiden op til 36 timer

Ønsker du at maksimere batterilevetiden på dit Apple smartwatch, tilbyder Apple Watch Series 8 nu en spritny Low Power Mode, der giver dig mulighed for at forlænge batterilevetiden op til hele 36 timer. Denne smarte funktion bevarer de vigtigste features, såsom aktivitetstracking og fejlfinding, mens den midlertidig deaktiverer andre features, såsom “Always-on”-displayet og automatisk registrering af din træning. Low Power Mode introduceres også i Watch 4-serien og efterfølgende Apple smartwatches. 

Designet til at holde

Apple Watch Series 8 er ekstrem robust. Med et tykt frontglas, en hårdfør geometri og en flade base gør uret stødafvisende, så du ikke behøver at tilpasse dine vante gøremåder. Samtidig er Watch 8 IP6X-klassificeret, hvilket betyder at uret er ekstremt støvafvisende. Og som prikken over i’et er Apple Watch Series 8 også svømmesikkert med en vandafvisningsgrad på WR50, hvilket lader dig dykke ned til hele 50 meter med uret.

Apple Watch Series 8 præsenterer elegant design som aldrig før

Apples smartwatches har altid været elegante, men Watch 8-serien redefinerer elegance og præsenter stilrent design fra ende til anden. Med en smallere ramme og en skærm, der når helt ud til kanten, skaber uret en elegant overgang fra display til ramme og giver dig yderligere adgang til alle dine yndlingskomplikationer.   

Swipe, skriv, og tryk. Den altid aktive Retina-skærm lader dig klare og få det hele med på ethvert tidspunkt og gøre det nemmere end hidtil at tilgå og styre alle dine foretrukne funktioner og apps. 

Det nye Apple Watch Series 8 kan fås i følgende farver: Midnight, Starlight, Silver og Product Red med et aluminium case. Dertil kan du vælge udgaver med et rustfrit stål-finish, der kommer i henholdsvis Silver, Graphite og Gold. 

Apple tilbehør