• Rente- og gebyrfri afbetaling
  • Ingen binding
  • 14 dages fri returret
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.
  • Rente- og gebyrfri afbetaling
  • Ingen binding
  • 14 dages fri returret
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Forsikring 2 mdr. 0 kr.

Apple Watch S7

Det nye Apple Watch Series 7 har fået en endnu større skærm, så det er lettere at navigere i urets funktioner og nemmere at læse indholdet på skærmen. Det gør brugeroplevelsen bedre. Series 7 er Apples nyeste ur og det mest ambitiøse Apple Watch til dato.

Filtrer

Apple Watch Series 7: Bedre skærm og mere robust

Der er kommet flere designændringer til skærmen på uret. Rammen er nu 40% mindre, og skærmområdet er næsten 20% større end Series 6 - og over 50% større sammenlignet med Series 3. 

Den altid aktive-Retina-skærm gør, at du ikke behøver at løfte håndleddet eller røre ved skærmen, hvis du vil tjekke klokkeslættet eller andre informationer. Skærmen er altid aktiv og altid til din rådighed. Den nye skærm er tilmed blevet 70% lysere indendørs.

Apple Watch Series 7 er designet med holdbarheden i centrum. Faktisk er Series 7 Apples mest robuste ur hidtil. Frontglasset er nemlig det stærkeste og mest stødafvisende glas, og så er det både støv- og vandafvisende samt svømmesikkert med WR50-vandafvisningsgraden.

Apple Watch Series 7 består af et 50% tykkere frontglas, hvilket er over dobbelt så tykt som forgængeren Series 6. Dertil er frontglasset blevet redesignet med et fladt fundament, der gør formen mere stødafvisende og robust.

Uret er bygget med en OLED-skærm, hvor berøringssensoren er integreret i OLED-panelet, så uret udgør en enkelt komponent, hvilket reducerer skærmens tykkelse og urets ramme.

Apple Watch Series 7 giver dig indblik i din sundhed

Du kan let få et indblik i din egen sundhed med Apple Watch Series 7. Det er nemlig muligt at måle iltniveauet i dit blot med en sensor og en app. Du kan tage et EKG (elektrokardiogram) på hvilket som helst tidspunkt. Du kan også holde øje med din puls og bruge nye funktioner som mindfulness og søvnregistrering.

Med appen Søvn kan du spore din søvn, og det kan hjælpe dig med at lave en plan og en fast rutine for dine sengetider. På den måde kan du få den søvn, som du har brug for. Ligeledes kan appen registrere din åndedrætsfrekvens, mens du sover, så du kan vågne mere udhvilet.

Selve opladningssystemet i Apple Watch Series 7 er blevet gentænkt, så du kan bruge uret i længere tid. På omkring 45 minutter kan du oplade uret fra 0 til 80% med den opdaterede opladningsarkitektur og USB-C-kablet.