• Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
  • 14 dages fri returret
  • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!

Apple Watch Series 7

Med det nye Apple Watch Series 7 får du en større, bedre og mere avanceret skærm, som tilmed er mere holdbar end nogensinde før. Apple Watch 7 lader også op langt hurtigere end forgængeren. Du får altså en bedre oplevelse, når du bruger dit Apple Watch 7, og du får oplevelsen over længere tid. 

Skærmen er udstyret med den såkaldte Altid aktiv-funktion, og den går helt, helt ud til kanten. Kanterne er blevet rundere, designet er mere rundt, og udtrykket på Apple Watch 7 har aldrig været så behageligt, som det er nu. 

Apple Watch 7 er mere holdbart end nogensinde før, og så er det vandtæt ned til 50 meters dybde. Med watchOS 8 får du adgang til de nyeste apps fra Apple, og alle de nyeste funktioner. Du kan dermed få endnu mere ud af dit Apple Watch, uanset om du vil bruge det som et supplement til din iPhone eller som træningsmakker. 

Filtrer

Skærmbeskyttelse til Smartwatch

Apple Watch Series 7: Bedre skærm og mere robust

Der er kommet flere designændringer til skærmen på uret. Rammen er nu 40% mindre, og skærmområdet er næsten 20% større end Series 6 - og over 50% større sammenlignet med Series 3. 

Den altid aktive-Retina-skærm gør, at du ikke behøver at løfte håndleddet eller røre ved skærmen, hvis du vil tjekke klokkeslættet eller andre informationer. Skærmen er altid aktiv og altid til din rådighed. Den nye skærm er tilmed blevet 70% lysere indendørs.

Apple Watch Series 7 er designet med holdbarheden i centrum. Faktisk er Series 7 Apples mest robuste ur hidtil. Frontglasset er nemlig det stærkeste og mest stødafvisende glas, og så er det både støv- og vandafvisende samt svømmesikkert med WR50-vandafvisningsgraden.

Apple Watch Series 7 består af et 50% tykkere frontglas, hvilket er over dobbelt så tykt som forgængeren Series 6. Dertil er frontglasset blevet redesignet med et fladt fundament, der gør formen mere stødafvisende og robust.

Uret er bygget med en OLED-skærm, hvor berøringssensoren er integreret i OLED-panelet, så uret udgør en enkelt komponent, hvilket reducerer skærmens tykkelse og urets ramme.

Apple Watch Series 7 giver dig indblik i din sundhed

Du kan let få et indblik i din egen sundhed med Apple Watch Series 7. Det er nemlig muligt at måle iltniveauet i dit blot med en sensor og en app. Du kan tage et EKG (elektrokardiogram) på hvilket som helst tidspunkt. Du kan også holde øje med din puls og bruge nye funktioner som mindfulness og søvnregistrering.

Med appen Søvn kan du spore din søvn, og det kan hjælpe dig med at lave en plan og en fast rutine for dine sengetider. På den måde kan du få den søvn, som du har brug for. Ligeledes kan appen registrere din åndedrætsfrekvens, mens du sover, så du kan vågne mere udhvilet.

Selve opladningssystemet i Apple Watch Series 7 er blevet gentænkt, så du kan bruge uret i længere tid. På omkring 45 minutter kan du oplade uret fra 0 til 80% med den opdaterede opladningsarkitektur og USB-C-kablet.

Se hele udvalget af Apple Watch hos Call me.

Apple tilbehør