• Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • 14 dages fri returret
  • Stort udvalg af populære mærker
  • Gode anmeldelser fra vores kunder
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • 14 dages fri returret
  • Stort udvalg af populære mærker
  • Gode anmeldelser fra vores kunder

Google Pixel Buds

Det er Google, der er skaberen bag serien af trådløse høretelefoner kaldet Google Pixel Buds. Den første generation af disse Pixel Buds kom til verden den 4. oktober 2017 ved begivenheden ‘Made by Google’, og allerede samme dag var de tilgængelige til forudbestilling i Google Store.

Efterfølgende har Google arbejdet videre på deres Pixel Buds-serie og tilføjet flere funktioner. Høretelefonerne er designet med både Google Assistant og Google Translate. Det er i høj grad Google Translate, der imponerer på grund af samspillet med Pixel Buds. Dermed kan du oversætte samtaler i realtid med over 40 forskellige sprog.

Google Pixel Buds trådløse høretelefoner er bygget med specialdesignede dynamiske højttalerdrivere, der giver dig en rig lyd i høj kvalitet - og det gælder uanset hvad du lytter til. Og med det intuitive design samt flere størrelser til ørepropperne så forbliver ørepropperne på plads og samtidig skaber en behagelig forsegling for en fantastisk lyd.

Leder du efter mere fra Google? Så tag et kig på alt vores Google tilbehør her.

Filtrer

Google tilbehør

2022: Google introducerer deres Pixel Buds Pro

Her kan du blive introduceret til Google Pixel Buds Pro, der giver dig en avanceret aktiv støjreduktion og en kvalitetslyd, der tilpasser sig efter dig. Designet på Pixel Buds Pro er en mere avanceret version af de tidligere modeller som 2020 Pixel Buds og 2021 Pixel Buds A-Series, som begge havde identiske snegleformede Buds.

Med Pixel Buds Pro får du aktiv støjreduktion med Silent Seal™ blokerer støj, så din musik kan slå igennem. Equalizer-funktionen justerer automatisk lydstyrken, så du får en afbalanceret oplevelse på alle lydniveauer. 

Få håndfri hjælp fra Google på farten med dine Pixel Buds Pro. Det betyder, at du via stemmekommandoer kan styre dine Pixel Buds. Du starter bare med at sige “Hey Google”, og derefter er du klar.

Du kan få op til 11 timers lyttetid med Google Pixel Buds Pro – og med opladningsetuiet så kan du endda få op til hele 31 timer på en enkelt opladning.

Pixel Buds Pro har en nem og simpel parringsproces. Høretelefonerne går automatisk i parringstilstand, når du åbner dem første gang. Du kan også trykke på og holde knappen på bagsiden af etuiet nede for at bruge parringstilstand. Google Fast Pair er også understøttet på Android-enheder.

Har du en Android-enhed, så kan du også downloade den valgfrie Pixel Buds-app for at få adgang til flere funktioner. Appen er dog kun tilgængelig på Android. Men hvis du bruger en Google Pixel smartphone, så behøver du ikke at downloade appen, da denne funktionalitet allerede er bygget ind i systemet.