• Levering: 1 - 2 hverdage
  • 14 dages fri returret
  • Stort udvalg af populære mærker
  • Gode anmeldelser fra vores kunder
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • 14 dages fri returret
  • Stort udvalg af populære mærker
  • Gode anmeldelser fra vores kunder

Sonos

Musikoplevelsen og kvaliteten kommer i første række, når Sonos udvikler produkter. Sonos arbejder ud fra visionen: "Enhver sang, i ethvert rum, der lyder fantastisk". Det amerikanske firma blev grundlagt i 2002 og har nu opnået ekspertstatus inden for musiksystemer. Sonos tilbyder dig muligheden for at streame dine favoritsange trådløst gennem musikanlæg, der kan kombineres på utallige måder med forskellige modeller og i forskellige rum i dit hjem.

Du har garanteret allerede de tre nødvendige elementer for at bruge Sonos, nemlig: en smartphone, et wi-fi-netværk og en musikstreamingtjeneste. Det eneste du mangler er en Sonos-højttaler og Sonos-appen installeret på din smartphone. Efter en kort opsætning er du klar til at nyde din musik. Du kontrollerer musikken direkte i Sonos-appen, uanset om du ønsker at lytte til internetradio eller musik fra din streamingtjeneste. Se også hele vores udvalg af højtalere her.

Filtrer

Oplev enestående lydkvalitet i alle hjemmets hjørner med Sonos

Sonos er et trådløst lydsystem, der er skabt til at passe ind i alle rum i dit hjem uden besvær. Det kan virke overvældende at skulle opsætte et lydsystem i hele huset, men i virkeligheden er det simpelt og nemt. Har du en smartphone, en musikkstreamingtjeneste - som Spotify, TIDAL - og wi-fi, er du allerede godt på vej. Det eneste du skal bruge er en trådløs Sonos højttaler og deres app, som du nemt kan hente til din smartphone.

Du styrer alt i Sonos-appen, uanset hvilken lydkilde du vil lytte til, hvad enten det er musik, radio, podcast, osv. Hele familien kan endda styre Sonos-systemet fra hver deres smartphone.

Hvad sætter en Sonos-højttaler i en klasse for sig selv?

En Sonos-højttaler er berømt for sin fleksibilitet, idet den giver mulighed for kontrol enten via dens egen app eller ved at koble den til via Bluetooth. Denne funktion giver brugeren mulighed for at afspille musik direkte fra Spotify eller enhver anden foretrukken musik-app. Hele opsætningsprocessen styres via appen, som giver dig total styring over alle dine højttalere i huset.

Dette indebærer, at du har mulighed for at organisere forskellige grupperinger af højttalere, hvis du har flere i din bolig. Du kan for eksempel danne en gruppe, der omfatter højttalerne på badeværelset og køkkenet, så de arbejder sammen og spiller den samme musik. Hvis du samtidig har lyst til at høre noget andet musik i stuen, kan du let gøre det uden at forstyrre musikken i køkkenet og badeværelset.

Tag din Sonos-højttaler med dig overalt

Sonos' højttalere har transformeret den måde, hvorpå vi fordyber os i vores yndlingsmusik. Du er fri for at være begrænset til dit hjem for at nyde den enestående lydkvalitet, da der er mange modeller, der er udstyret med batteri. Dette gør det muligt at bringe din Sonos med dig, uanset om du ønsker at forstærke lydoplevelsen på din skitur, lytte til musik i sommerhuset eller noget helt tredje.

Trueplay - oplev en forbedret lydoplevelse på alle niveauer

Trueplay er en intelligent teknologi, der anvender din smartphone eller tablet og en række testtoner til at finjustere lyden fra mange af Sonos' egne højttalere. Dette kan ske enten individuelt, i kombination med en Sonos subwoofer eller i et Sonos surround-system. Du behøver blot at placere højttaleren - eller højttalerne - efter dit valg og derefter følge anvisningerne i appen.

Efter at have udført et par målinger med testtonen kan Sonos automatisk justere lydbalancen for at sikre den mest optimale lyd i det bredeste lytteområde, uden at du selv skal finjustere tonekontrollerne. På nogle Sonos-højttalere fungerer Trueplay helt automatisk, uden at du behøver at bruge din telefon. Dette giver dig mulighed for fuldt ud at koncentrere dig om at nyde den fremragende lyd.

Forbind din Sonos-højttaler til din iPhone, iPad og andre smartphones og tablets

Sonos-lydsystemer kommer med trådløs opsætning. Det betyder, at du nemt og hurtigt, ved hjælp af et par tryk og en internetforbindelse - eller Bluetooth - kan forbinde din iPhone, iPad, smartphone eller tablet med dit lydsystem. Dette kan gøres på tre forskellige måder:

  • Brug Sonos-appen, hvor du kan streame musik direkte gennem appen og kan organisere forskellige grupperinger af lydsystemer. Du har også kontrol, hvis du ønsker at afspille flere forskellige playlister på de forskellige lydsystemer i dit hjem.

  • Via Bluetooth. På denne måde kan du tilføje et lydsystem eller en gruppe til for eksempel Spotify, som du streame din musik gennem.

  • Nogle modeller kan forbindes via Apple AirPlay 2, så du med et enkelt tryk kan forbinde din musik med dit Sonos-lydsystem.

Køb en Sonos højttaler gennem et abonnement fra Call me

Sonos er kendt for deres enestående lydoplevelse, der tager din musikoplevelse til nye højder. Med avancerede teknologiske løsninger og innovativt design, leverer Sonos produkter en imponerende præstation og langvarig holdbarhed.

Vi anbefaler dig at udforske Sonos' sortiment og selv mærke den uovertrufne lydkvalitet. Uanset hvilket lydsystem fra Sonos, du leder efter, kan du være sikker på at finde et produkt, der imødekommer dine ønsker og behov.