• Levering: 1 - 2 hverdage
 • Fri returret indtil 31/1/2024
 • Levering: 1 - 2 hverdage
 • Fri returret indtil 31/1/2024

Google Chromecast

Takket være Google Chromecast er det nu nemmere end nogensinde før at få alle dine film, TV serier, musik og billeder op på dit TV. Og så kan du endda få det hele op på skærmen i 4K HDR. Dermed behøver du ikke gå på kompromis med kvaliteten, og du kan sagtens gemme alle de gamle HDMI-kabler væk og i stedet streame dit indhold trådløst på dit fjernsyn. Du tilslutter din Chromecast i HDMI-porten på TV’et og tilslutter strømmen med et USB-kabel. 

Filtrer

Hvad er Google Chromecast?

Chromecast er et stykke hardware, du kan sætte i fjernsynet, så du kan streame video og billeder fra din mobil, computer og tablet. Det hele foregår uden kabler, og du kan eksempelvis streame direkte fra Netflix, HBO Nordic, Spotify DR TV, Twitch og mange andre apps.

Med en lille USB-stick,  som du sætter i HDMI-stikket på dit TV, kan du bl.a. streame video og billeder fra din smartphone, computer og tablet direkte til fjernsynet eller en anden skærm. Med Chromecast Audio kan du streame musik direkte til dit anlæg.

Udgaver af Chromecast:

 • Chromecast – den første udgave kom i 2013.
 • Chromecast 2 – kom i 2015 og havde en opgradering af både hardware og design (fungerer på samme måde som den oprindelige).
 • Chromecast Audio – forbind din musik app med dit anlæg nemt og hurtigt. Fungerer på samme måde som den almindelige Chromecast, men er lavet til at streame lyd. Kom også i 2015.
 • Chromecast Ultra – hvis du vil se 4K-indhold i rigtig 4K-kvalitet, skal du vælge denne, da den understøtter 4K-opløsning (2160p). 2’eren kan godt bruges til et 4K-TV, men resultatet er ikke det samme. Kom på markedet i 2016.

Du streamer via dit trådløse netværk – Wi-Fi – som begge enheder skal være koblet op på. Du styrer med en app på din enhed. Installationen er nem og hurtig.

Chromecast installation og setup – stream fra pc, mac og mobil

Det er nemt at installere din Chromecast, når du har sat de få ledninger sammen. Din Chromecast kommer med et USB-kabel til strøm (kan sættes direkte i fjernsynet eller i stikkontakt med USB-strømforsyningen).

Installation af Chromecast:

 • Sæt din Chromecast i HDMI-stikket.

 • Vælg den rigtige HDMI-udgang på fjernsynet (HDMI 1, HDMI 2 etc.)

 • Du får vist en skærm med information om, hvordan du gør

 • (Installer den viste app på din mobil – Google Home på Android og iPhone/iPad)

 • Knyt Chromecast og device sammen – sker næsten automatisk

 • Indtast koden til netværket

 • Ready to cast - du er nu klar til at streame
 • Når du skal streame, bruger du ikke din Chromecast app. Du streamer direkte fra de mange forskellige apps, der understøtter Chromecast. I de apps kan du nu se Chromecast-ikonet. Det er en firkant med et lille Wi-Fi-symbol i nederste venstre hjørne – klik og se indholdet på TV’et.

Få masser af underholdning med Google Chromecast

Google Chromecast har gjort det kortere end nogensinde før at gå fra din streamingtjeneste til at afspille den på dit TV. Du kan streame direkte fra din smartphone, tablet eller computer. Men du kan også bruge Google Chromecast til at få anbefalinger og holde dig opdateret om nyt indhold.

Alle dine streamingtjenester, som du abonnerer på, vil blive vist i Google Home-appen, så du kan finde indhold på tværs af dine tjenester. På denne måde kan du søge efter en skuespiller, kunstner eller titel, og alle tilgængelige resultater på dine tilsluttede tjenester vil blive vist.

Du kan søge manuelt eller tale med den stemmestyrede Google assistent - uanset hvad er det nemt at få din yndlingsunderholdning på skærmen. Du kan faktisk også styre alt andet i dit hjem, så længe det er forbundet til dit Wi-Fi netværk og dit Google Home. Chromecast er en udvidelse af dit Google Home.

Pust nyt liv i dit gamle fjernsyn med Google Chromecast

Hvis du har et ældre tv uden smarte funktioner, kan du puste nyt liv i det med en Google Chromecast. Pludselig har dit TV smarte funktioner, da du kan få så meget mere ud af det med Chromecast, end du kunne før. Startskærmen viser dig det indhold, der er tilgængeligt for dig, og det er utrolig nemt at søge.

Det betyder farvel til formålsløst at bladre gennem kanaler og prøve at finde noget at se. Du skal bare søge, tage det på, og du er godt i gang. Og kvaliteten af det, du ser, er fremragende. Du får et krystalklart billede i op til 4K, og farverne er mere levende end nogensinde med HDR.

Dit gamle TV kan også fungere som kontrolcenter, ligesom Google Nest Hub. Din skærm kan vise dig alt, hvad der foregår rundt omkring i dit hjem og give dig information om, hvad de forskellige Google- og smartenheder afspiller. Derudover er det nemt at slukke og tænde dem fra dit TV.