• Levering: 1-2 hverdage
 • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
 • 14 dages fri returret
 • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!
 • Rentefri afbetaling
 • Levering: 1-2 hverdage
 • Forsikring 6 mdr. 0 kr.
 • 14 dages fri returret
 • Få Podimo Podcast til 0 kr. - vi gi'r!
 • Rentefri afbetaling

Apple opladere og kabler

Leder du efter en ny oplader til din iPhone, iPad eller Apple Watch? Hos Call me har vi et bredt udvalg af forskellige opladere, og de er alle originale opladere fra Apple.

En oplader er helt nødvendig for enhver ejer af iPhones og iPads. Selv om din Apple-enhed har en god batterilevetid, så skal den stadig oplades en gang imellem. Og de fleste oplader deres telefoner hver nat, så du har brug for en god oplader.

Hos Call me har vi et bredt udvalg af forskellige opladere og kabler, som du kan bruge til at oplade din iPhone eller iPad.

KUN ONLINE

Spar 30% på tilbehør fra Nudient

Rabatten fratrækkes automatisk i kurven.

Filtrer

Vælg den rigtige oplader til din Apple-enhed

Tidligere var det meget nemt at vælge den rigtige oplader til din iPhone eller dine andre enheder fra Apple. Den eneste mulighed var nemlig at vælge en oplader med et Lightning-kabel og USB-A i hver ende.

Apple har dog også set lyset i det mere avancerede USB-C kabel, men ikke i samme omfang som mange gerne vil have. Lightning-kablet er ganske rigtigt blevet kombineret med et USB-C, men USB-C er kun i den ende, der går ind i selve opladeren. Du forbinder stadig din iPhone med Lightning-kablet.

 • Hvis du har en iPhone 11 eller nyere model, kan du bruge USB-C til at oplade din iPhone.
 • Hvis du har en iPad Pro 11” eller nyere model, kan du bruge USB-C til din iPad. 

Trådløs opladning til dine Apple-enheder

Siden udgivelsen af iPhone 8 har det været muligt at oplade din iPhone trådløst. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om USB-porten, det rigtige kabel eller noget andet. Du sætter blot din iPhone på en trådløs oplader til iPhone, som oplader din telefon.

Mange foretrækker den trådløse iPhone-oplader, fordi det er nemmere at placere sin telefon på en trådløs oplader end at bruge et kabel. Faktisk får du også hurtig opladning på denne måde. Trådløse opladere oplader nemlig meget hurtigt. Derfor skal du heller ikke vente lige så længe på, at din iPhone oplades.

Hvis du vil bruge din iPhone, mens den lader, er det derimod en god idé at have en iPhone-oplader i nærheden. Du kan nemlig ikke bruge din iPhone, mens den oplades trådløst. En trådløs oplader er heller ikke så praktisk at have med på farten.

Sørg for at vælge originale opladere og kabler fra Apple

For at sikre at din iPhone oplader korrekt, og at din oplader holder længe, skal du vælge en original oplader fra Apple. Der er nemlig placeret en ægte Apple-chip i alle originale iPhone-opladere. Og din iPhone læser denne chip. Hvis du bruger en uoriginal oplader, kan din iPhone i sidste ende 'afvise' den. Den vil med andre ord ikke kunne læse den. Hvis dette sker, vil din oplader ikke fungere.

Det er derfor, du bør gå efter en 'MFi-oplader'. MFi står for 'Made For iPhone'. Apples originale opladere er MFi-certificerede, og på en måde er det både et kvalitetsstempel og en garanti for, at du køber noget, der virker. Du kan se vores samlede udvalg af opladere og kabler til forskellige mobiler her.

Apple tilbehør