• Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri returret indtil 31/1/2024
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri returret indtil 31/1/2024

Apple AirPods

Hos Call me finder du et stort udvalg af de populære Apple AirPods. AirPods er banebrydende, da de var blandt de første True Wireless-høretelefoner, der kom på markedet. Siden da har Apple videreudviklet deres avancerede Bluetooth-høretelefoner, og du kan derfor i dag få et bredt udvalg af avancerede AirPods fra Apple.

Læs mere herunder og se nærmere på vores udvalg af Apple AirPods, AirPods Pro og AirPods Max.

Filtrer

AirPods cover

AIRPODS PRO 2. GENERATION: FÅ EN RIGERE LYDOPLEVELSE

AirPods Pro 2. Generation er blevet redesignet for at give dig en endnu rigere lydoplevelse. Aktiv støjreduktion og Adaptiv transparent-tilstand reducerer nu baggrundsstøjen markant. Rumlig lyd skaber fordybende lydoplevelser på et unikt og personligt niveau. Berøringsknapper lader dig justere lyden med et enkelt strøg. Og batterilevetiden er forbedret til 6 timer på en enkelt opladning.

Den nye H2-chip driver AirPods Pro 2 og deres fantastiske lydkvalitet. Den fungerer i perfekt harmoni med en specialdesignet driver og forstærker for at levere klare høje toner og en dyb bas med utrolige detaljer, så hver lyd kommer frem renere og stærkere end nogensinde før.

AirPods Pro 2 med sin H2-chip er designet til, at du kan nyde at lytte til musik og podcasts i fred. Med op til dobbelt så stor støjreduktion som sine forgængere giver den dig endnu mere kontrol over, hvad du vil høre – og hvad du ikke vil høre – så du kan fordybe dig i alt, hvad du lytter til på helt nye måder.

For at give dig en bedre pasform, medfølger der fire par silikoneørepropper, inklusive størrelse XS. Ørepropperne blokerer både støj og holder samtidig AirPods Pro 2 på plads i dit øre.

Oplev 3. generation af Apple AirPods

Så snart du sætter de nye AirPods 3. generation i ørerne, kan du mærke, hvordan lyden omringer dig og lukker alt støj ude. Lydkvaliteten er rummelig og altomfattende. Hver og en detalje går klart igennem, og du får det, man kan kalde for et fuldkomment lydbillede. Apple kalder selv lydbilledet for tredimensionelt, og det forstår man godt, når man har 3. generation af Apple AirPods i ørerne. 

Den aktive støjreduktion er både god for dig, og dem du taler i telefon med. Du kan høre, hvad de siger. De bliver ikke forstyrret af vind, vejr og andet støj. AirPods 3. generation filtrerer nemlig baggrundsstøjen væk, så det er kun er den “rigtige” lyd, der går igennem.

AirPods 3. generation kommer med et smart trådløst opladningsetui, som forlænger batteritiden betragteligt. Den forlængede batterilevetid gør, at du kan være på farten i mange dage uden at løbe tør for strøm. De lader hurtigt op og er lette at betjene.

Få endnu mere af det bedste med Apple AirPods Pro

Apple AirPods Pro er, som du nok kan regne ud, en endnu bedre udgave af de populære in-ear høretelefoner. Med AirPods Pro får du en silikoneprop på headsettet, som gør, at lyden bliver endnu skarpere, og støjreduktionen bliver endnu mere effektiv. 

AirPods Pro kombinerer støjreduktion med såkaldt transparent lyd. Det betyder, at du kan høre det, du skal, mens baggrundsstøj bliver filtreret fra. Hvis du taler med nogen, så kan du høre deres stemme. Men er det larm fra vinden eller andet, så kan du ikke høre det.

Du skifter selv mellem tilstandene ved lette tryk på dine AirPods Pro. 

AirPods Pro er ligeledes sved- og vandafvisende. Derfor egner de sig særligt godt til en løbetur eller en omgang træning. Du kan bruge dem uden bekymring og nyde den stærke lyd, mens du giver den gas. Med det smarte trådløse opladningsetui får du op til 24 timers batteritid. 

Maksimal komfort og lyd med AirPods Max

Hvis du foretrækker de store hørebøffer, så har Apple også udviklet et par AirPods hovedtelefoner. AirPods Max hedder de. Her får du endnu mere og masser af komfort i et eksklusivt design. 

AirPods Max har intelligent lyd. Det vil sige, at dine hovedtelefonerne selv justerer lyden i forhold til dine omgivelser. 

AirPods Max registrerer også, hvis du tager dine trådløse høretelefoner af. I så fald slukker lyden automatisk, så du kan fortsætte, fra hvor du slap, når du tager dine høretelefoner på igen. 

AirPods Max er lavet i rustfrit stål og komfortable materialer. Det gør, at du kan have dem på i lang tid, uden at du bliver generet af dem. De har tilmed en god pasform, du kan justere lige efter dit hoved. Bogstaveligt talt. 

Alle AirPods kan via Bluetooth forbindes til din iPhone, iPad, Apple Watch eller Apple TV.