• Levering: 1 - 2 hverdage
  • 14 dages fri returret
  • Stort udvalg af populære mærker
  • Gode anmeldelser fra vores kunder
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • 14 dages fri returret
  • Stort udvalg af populære mærker
  • Gode anmeldelser fra vores kunder

Apple høretelefoner

Hos Call me har vi et stort udvalg af høretelefoner fra Apple. Vi har de nyeste Airpods, vi har Airpods Max, hvis du leder efter over-ear høretelefoner. Og så har vi de klassiske Earpods med ledning, hvis du er til det helt simple og klassiske. 

Apple høretelefoner er kendetegnede ved den høje kvalitet og det stilrene design. Herunder kan du se vores udvalg af Apple høretelefoner og finde netop den model, der passer til dit behov.

Filtrer

Prøv de nye Airpods 3. generation

Apples Airpods er nogle af de mest populære høretelefoner på markedet. De er stilrene, de er lette at anvende, og så er de ekstremt praktiske. Med True Wireless er de komplet ledningsfrie. De kommer i en æske, hvor du kan lade dem op, men når du har dem i dine ører, er de kun forbundet via Bluetooth til din iPhone, iPad, Apple Watch eller Apple TV

Med in-ear Airpods omringer lyden dig. Verden bliver lukket ude. Du hører kun det, du gerne vil, selvom designet er minimalistisk og simpelt. 3. generation af Apple Airpods har så imponerende et lydbillede, at det virker nærmest tredimensionelt. 

Du kan også tale i telefon med dine trådløse høretelefoner, uden at modtageren bliver forstyrret af baggrundsstøj. Vind, vejr og larm bliver filtreret fra, og du kan besvare og afslutte opkald med enkle tryk på dine Airpods. 

Der er mange forskellige kombinationer og måder, du kan betjene dine Airpods på. Du kan justere lydstyrken, besvare opkald og meget mere med dine trådløse Apple høretelefoner.

Få endnu mere med Apple Airpods Pro

Airpods Pro rummer endnu mere af det bedste fra Apple Airpods. Med Airpods Pro får endnu bedre lyd og støjreduktion. Det takket være den silikoneprop, der sidder på de mere avancerede Airpods. 

Airpods Pro har såkaldt transparent lyd kombineret med aktiv støjreduktion. Det vil sige, at du i praksis kun hører det, du skal og vil. Alt andet blive filtreret fra af de avancerede Airpods Pro. 

Airpods Pro er også støv- og vandafvisende. Dermed er de helt oplagte at tage med på en løbetur eller en tur i træningscenteret. Hvis du er på farten længe, kan du glæde dig over, at der er op til 24 timers batteritid takket være opladningsetuiet, som Airpods Pro kommer med.

Over-ear Apple høretelefoner: Airpods Max

Hvis du er mere til over-ear hovedtelefoner, skal du vælge et par Airpods Max fra Apple. Apple har skruet på alle de rigtige knapper og skabt et eksklusivt og imponerende sæt høretelefoner, der giver en nærmest perfekt lydoplevelse. 

Airpods Max er en nytænkning af de klassiske over-ear høretelefoner. Her får du et par intelligente hovedtelefoner, der slukker for musikken eller lyden, når de mærker, at du tager dem af. 

Derudover har de selvfølgelig de samme avancerede funktioner, som resten af Airpods-serien har. Samt meget mere.

De er lavet i rustfrit stål og med bløde materialer, der sikrer dig maksimale komfort, selvom du har dem på i timevis. De kan indstilles, så de passer til netop din hovedform.

Earpods: Klassiske in-ear høretelefoner fra Apple

Er du til det simple og klassiske, kan du selvfølgelig vælge de klassiske Earpods. Her kan du vælge mellem varianter med enten Lightning-stik eller jackstik. Det afhænger selvfølgelig af, hvilken iPhone eller smartphone du har. 

Earpods giver en rigtig lydoplevelse, og så er de gode at tale i telefon med. Du kan skrue op og ned på knappen, der sidder på ledningen. Og så kan du selvfølgelig besvare opkald uden at din smartphone oppe af lommen.

Apple tilbehør